hur man förbereder för öron operation

Utstående öron är inte något man får leva med . Även känd som Otoplasty kan öra kirurgi bidra till att ge stora eller tafatt bildade öron ett mer tilltalande utseende

Förbered Ear Kirurgi


1 .
Fast kortfattat . Vill inte äta eller dricka efter midnatt natten före din operation eller på morgonen din procedur , om din operation kommer att innebära en generell anestesi.
2 .
schamponera håret på morgonen av förfarandet . Rengör hår och en ren hårbotten gå en lång väg mot att hjälpa kirurgen att hålla öronen och det omgivande området sterila under operation .
3 .
bära en skjorta eller blus som inte behöver dras över huvudet . Du vill undvika att göra något som kommer att böja eller dra i öronen efter din operation.
4 .
Mind ditt hår . Om du har kort hår , få en klippa frisyr före operation för att förhindra att ditt hår från att ta kontakt med öronen under operation . Om du har längre hår , bär det i en fläta för att hålla det från öronen .
5 .
Lås bort aspirin . Det rekommenderas att du inte konsumerar aspirin i 2 veckor före din Otoplasty .
6 .
Förbered en stödjande återhämtning område . Inkluderar stora kuddar och massor av böcker och tidningar, tillsammans med dina favorit-CD . Har tillgång till en hink med lock , ifall du upplever kräkningar .
7 .
Köp snacks med massor av protein . Din kropp behöver protein för läkning och återhämtning .
8 .
Förbered dig på att hantera svullnad genom att göra stora is förpackningar och håller en leverans i frysen . Köp clips för att hålla dessa förpackningar på plats .
9 .
Dekorera särskilda pannband du fått av din läkare för att hjälpa dina öron att återhämta sig ordentligt . Göra dessa hårband kul genom att anpassa dem som du tycker passar . Du kan även bjuda in dina vänner att registrera dem , som om de vore en rösterna.

tips och varningar


 • Välj din kirurg noggrant . Om operation utförs av en oerfaren eller okvalificerade läkare , kan du avsluta med overcorrection . I overcorrection kan öronen lämnas asymmetrisk , eller de kan placeras för nära huvudet . Det kan också finnas snedvridning av konturerna av öronen. Hitta en erfaren kirurg på LocateADoc. com (se Resurser nedan) .
 • Risker med örat kirurgi är relativt minimal . Möjliga komplikationer är infektion , blodpropp och hörselnedsättning. När denna procedur utförs på barn kan uppluckring av suturer uppstå med öronen för att återgå till sin före kirurgi utseende.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.