hur man häver en näsoperation

En näsa jobb-även känd som näsplastik-är en av de vanligaste kosmetiska ingrepp . Det kan användas för att göra näsan mindre eller större , ändra dess form eller smala dess spännvidd . Den kan också användas för att justera vinkeln separera näsan och överläppen . Fosterskador , skador och andningssvårigheter kan också tas upp med en näsa jobb

Återhämtning från ett näsa jobb


1 .
vet vad som väntar när det gäller blåmärken . Om din nasal ben inte bröts under din operation kommer du förmodligen se förbättring i blåmärken i 3 till 7 dagar . I fall där nasala ben är brutna , det tar 7 till 14 dagar för blåmärken att förbättra .
2 .
förstå vad som väntar när det gäller svullnad . I en sluten näsplastik , svullnad förbättras i 1 till 6 veckor . I en öppen näsplastik , kan det ta 1 till 6 månader för svullnaden att minska .
3 .
ta minst en vecka ledigt från arbetet för att återhämta sig från näsan jobb . Men kom ihåg att även om du känner dig stark nog att arbeta i en vecka , kan ditt utseende diktera att du stannar hemma ett tag till tills du är helt presentabel .
4 .
Ha tålamod , eftersom det tar ett tag för svullnaden att försvinna på ett sätt som avslöjar de slutliga resultaten av näsan jobb . För vissa tar det så lite som 3 månader , och för andra tar det så länge som 2 år . För de flesta , de slutliga resultaten är synliga efter 6 månader
5
Håll upp huvudet-. bokstavligen . Hjälp dig själv återvinna genom att sova med huvudet högt på nätterna följande näsan jobb operation . Detta minimerar svullnad genom att hjälpa dig att undvika ansamling av vätska i näsan regionen .

tips och varningar


Förvänta
 • måttligt obehag följande näsan jobb . Du kommer förmodligen att vara på receptbelagda smärtstillare i 4 till 10 dagar .
 • Innan dess ta reda på från din läkare om din näsplastik kommer att vara öppen eller stängd . I öppna näsplastik , är externa snitt görs under operation . I en sluten näsplastik , är arbetet inom näsan , utan yttre snitt . Tekniken som används spelar en roll i ditt tillfrisknande tid .
 • Post-operation, kan du märker små fartyg brast blodet, vilket visar sig som små röda prickar på ytan av huden . Dessa är oftast ganska obetydliga , men förstår att i vissa fall , de är permanenta .
 • Från tid till annan , är ett andra näsoperation som krävs för att åtgärda smärre missbildningar lämnat efter kirurgi . Detta är inte nödvändigtvis en återspegling av kirurgens skicklighet-Det har varit känt att hända i förfaranden som genomförts av de mest talangfulla kirurger . Vanligtvis kan detta problem åtgärdas med mindre kirurgiska ingrepp.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.