hur man utforska alternativ till gastric bypass-operation

Det finns inga enkla lösningar på fetma-speciellt inte gastric bypass operation . Gastric bypass är en dyr , drastisk lösning för extremt överviktiga . Alla patienter överväger gastric bypass operation bör först undersöka alternativ till det förfarandet . De flesta läkare kommer att kräva att preoperativ samråd omfattar utredning av alternativ till kirurgi . Läs vidare för att lära sig att utforska alternativ till gastric bypass operation
1 .
Inse att magoperationer inte tillåter dig att undvika det hårda arbetet med kost -kontroll och motion . Du måste äta mindre och motionera mer för att gå ner i vikt och behålla den även om du väljer operation .
2 .
Tänk nackdelarna med viktminskning genom magoperationer liksom fördelarna . Magoperationer förbi stora delar av tarmarna beröva kroppen av många näringsämnen . Det kan också leda till gallsten , njursten , benskörhet och försvagat organ och organsystem .
3 .
Adress underliggande känslomässiga problem med terapi . Ganska ofta människor genomgår magoperationer bara för att upptäcka de fortfarande hemsöka om mat .
4 .
Gå med i en stödgrupp för att hjälpa till i din kamp mot överätande . Ofta kraftigt överviktiga människor upplever fientlighet , att förlöjliga och fördomar som arbetar mot sitt bästa för att förlora vikt.
5 .
Bli mer medveten om vad du äter. Bär en tidskrift och skriva ner varje tugga som går in i munnen . Mycket få människor oavsett vikten vet hur många kalorier de bara pop dem i munnen på en daglig basis .
6 .
Arbeta med en nutritionist att utveckla en hälsosam kost program . Många överviktiga människor som tror att de är näringsmässigt medvetna är felinformerade om kalorier , fett och del kontroll .
7 .
Åta sig att ett intensivt träningsprogram. På lång sikt , utöva 45 till 90 minuter per dag utan att öka kaloriintaget kommer att vara det mest effektiva, framgångsrika och hållbara sätt att förlora en stor del av vikten .
8 .

Utforska receptbelagda läkemedel för att bekämpa fetma . Diskutera med din läkare om din situation kan svara på läkemedelsbehandling.
9 .
Undersök en kortsiktig mycket kalorifattig diet ( VLCD ) . På en VLCD , äter en patient omkring 800 kalorier per dag . Under lämplig medicinsk övervakning kan VLCDs sparka starta ett program för viktminskning genom att hjälpa en patient att förlora en stor del i vikt under en mycket kort tid .
10 .
Titta in minimalt invasiva kirurgiska lösningar såsom en lap-band förfarande .

tips och varningar


 • Många människor lider av fetma är binge äter . Gastric kirurgi kommer inte att lösa problemet med hetsätning .
 • Patienter som genomgår magoperationer men de behandlar inte sina binging problem kan fortsätta att äta för mycket kraftigt , även efter kirurgi .
 • Det är möjligt för binge eaters att ha magoperationer och återfå en betydande del av sin vikt.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.