hur ta reda på om försäkringen omfattar karpaltunnelsyndrom kirurgi

Karpaltunneln kirurgi kan bli dyrt . Är inte bara läkare och kirurger måste betalas , men också det finns kostnader för utrustning , anestetika och medicin . Du måste ta reda på om din försäkring täcker karpaltunneln operation innan godkänna ett sådant förfarande
1
Take. Titta igenom den försäkring som du har hemma . Ofta svaret på många frågor är noterat rätt i broschyrerna .
2 .
Kontrollera att du har fyllt ett skadeståndsanspråk för arbetssjukdom med både din arbetsgivare och din hälsa försäkringsbolag om du utvecklat din karpaltunneln på jobbet . Detta påstående kan ibland hjälpa till att övertyga en motsträvig leverantör sjukförsäkring för att täcka din operation . Det kan också övertyga företaget du arbetar för att betala för vissa av kirurgi eller åtminstone ge dig arbetstagarens ersättning för ledighet .
3 .
Ring ditt försäkringsbolag och be en representant om ditt program omfattar de olika kostnaderna för karpaltunnel operation . Du bör ha en uppfattning om vilken typ av operation , antingen öppna snitt eller endoskopisk , kanske du är intresserad av att ha .
4 .
Fråga om din försäkring kommer att täcka andra typer av behandling för karpaltunnelsyndrom. Kirurgi kan vara bäst för ditt fall , men du måste ha en lista med alternativ också .
5 .
Prata med fördelarna kontoret på din arbetsplats . Om du har positiva hälsoeffekter genom din arbetsgivare , kanske du kan prata med de fördelar kontoret om att täcka din karpaltunnel operation .
6 .
Förbered för annan behandling . Om din försäkring inte täcker dina karpaltunneln operation, ska du titta på alternativa behandlingar att den täcker .
7 .
Ändra din plan hälsa täckning . Du kanske måste byta till en annan hälso- plan för att få ekonomisk täckning av din karpaltunnel operation . Denna förändring kan öka den månatliga betalningen du gör och påverka andra behandlingar , så få så mycket information om förändringen innan du faktiskt gör det .
8 .
Gå med i en grupp Carpal tunnel stöd och be andra medlemmar hur de finansierat sin operation . Det finns många online karpaltunneln grupper som CTS Place (se Resurser nedan) .

tips och varningar


 • Kontrollera att du har officiell dokumentation från din läkare att du kan ge till ditt försäkringsbolag bör det krävas.
 • Som en sista utväg kan du prata med din bank om att få ett litet lån för att täcka din operation kostnader .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.