hur man får ett andra utlåtande innan bråck operation

Innan du skickar in till bråck kirurgi , kan du överväga dina möjligheter att få ett andra utlåtande . Det kan inte vara en fråga om behovet av att ha bråck reparation , men det finns val i de typer av förfaranden som utförs . Om du har några tvivel om vad din kirurg erbjuder , få en annan åsikt innan de skickar in till operation Inse

värde för en Second Opinion


1 .
Förstå att du har rätt att få ett andra utlåtande innan du planerar bråck operation om Det är inte en nödsituation . Fråga din kirurg för detaljer om vilken typ av operation hon rekommenderar och hennes skäl för hennes val . Jämför detta med information som från en annan kirurg .
2 .
fatta ett välgrundat beslut när du får ett andra utlåtande om bråck operation . Ställa samma frågor som du gjorde till din primära kirurg .
3 .
Begär din kirurg att skicka en kopia av din poster till den läkare du har valt för ett andra utlåtande. Detta kan undvika behovet av att ha dubbla utförd .
4 .
Ring ett samtal till läkaren du har valt att få ett andra utlåtande från före planerad kontor besök för att kontrollera att han har mottagit din poster . Du kan behöva hand bära de poster med dig till besöket .
5 .
Fråga din lokala medicinska samhället för namnen på kirurger som utför bråckoperationer . Dessa samhällen kan lokaliseras genom att ringa din lokala sjukhusets information linje .
6 .
söka i listan över leverantörer ges med din försäkring om du är i ett hanterat vårdplan . Om du har svårt att hitta en kirurg för ett andra utlåtande , ge din leverantör ett samtal för att få namnet på en kirurg nära dig .
7 .
Skaffa en andra åsikt bara från en kirurg som praxis i ett ackrediterat vårdinrättning. Ett sjukhus ska vara godkänd av den gemensamma kommissionen om ackreditering av sjukhus ( JCAH ) . När du väljer ditt sjukhus , fråga om kirurgen du funderar på har behörighet att bedriva verksamhet i den anläggningen.
8 .
Prata med familj och vänner som har opererats nyligen av en allmän kirurg eller någon som specialiserat sig på bråck reparation . En andra åsikt av någon du känner om kan ge dig mer förtroende för diagnos och behandling plan .

tips och varningar


 • Om första och andra åsikter inte överens , kommer vissa lyckades vårdplaner betala för en tredje åsikt . Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se täckning .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.