hur man ska finansiera en hysterektomi

En laparoskopisk delsumma hysterektomi ( LSH ) är en av de minst kostsamma hysterektomi förfaranden , medan en radikal hysterektomi kan kosta dubbelt så mycket. Postoperativa utgifter såsom kemoterapi eller strålterapi kommer att lägga ännu mer till kostnaden för radikal kirurgi . Även patienter med utmärkt försäkring kan ha svårt att finansiera sina delar av dessa operationer

Hitta hur man kan finansiera en hysterektomi


1 .
Fråga efter kontanter rabatter . På grund av onödigt pappersarbete och försenade utbetalningar, många läkare nu erbjuda till rabatterade sina tjänster när de utbetalas kontant . Du kan sedan använda ditt försäkringsbolag om ersättning direkt till dig.
2 .
Använd före skatt dollar för att minska kostnaden för att betala för en hysterektomi . Många företag har idag program som ger medarbetarna möjlighet att avsätta före skatt dollar på sjukvårdskostnader.
3 .
Tryck på ditt hem kapital för att betala för kostnader i samband med din operation . Ränta på ett hem kapital lån är ofta billigare än räntan på kreditkort eller personliga låneskulden .
4 .
Överväg att använda pengar från ett återlösenskonto. De flesta återlösenskonton tillåter dig att ta bort pengar utan påföljd att betala för sjukvårdskostnader .
5 .
Kom ihåg att dra av extraordinära medicinska kostnader från din federal inkomstskatt . Vissa medicinska räkningar och tillhörande kostnader som överstiger 7,5 procent av din justerad bruttoinkomst kan dras av från din skatt . Kontakta en revisor för att se om du uppfyller kraven för detta avdrag .
6 .
Undersök ett Health Savings Account (HSA ) om du är egenföretagare . Företag och egenföretagare använder sig alltmer HSAs kombination med hög självrisk försäkringar till lägre försäkringskostnader.
7 .
Fråga din läkare om läkemedelsbolagen som kan subventionera läkemedel krävs efter din operation . Många företag erbjuder nu sådana program till låg-och även medelinkomstländer patienter vars medicinska räkningar når en viss nivå .

tips och varningar


 • Om du arbetar för ett företag som erbjuder före skatt dollar program eller besparingar hälsa konton , kanske du vill delta i dem för att kompensera dina kostnader . Varje dollar som läggs genom ett sådant program minskar din börda inkomstskatt .
 • Om du inte är för närvarande ledamot av sådana program och din hysterektomi är elektiv kirurgi , kan det vara värt att vänta med att ha det tills du kan gå med i programmet .
 • Vid förhandlingar personligen med hälso-och sjukvårdspersonal för sänkta avgifter , vara säker på att du inte gör något som upphäver ditt försäkringsskydd som helhet .
 • Välj bara finansieringsalternativ som inte hotar ditt hem eller din personliga tillgångar när det är möjligt .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.