hur man förbereder ett barn för operation

Barn har djup rädsla för det okända . Ett barn står inför kirurgi ofta ser förfarandet som mystisk och skrämmande . Du kan förbereda ditt barn för en operation i förväg , vilket gör honom eller henne med en känsla av beredskap och att skingra farhågor i processen . Läs vidare om hur man förbereder ett barn för operation
1 .
förutse frågor och farhågor . Innan du försöker förklara kirurgi till ditt barn , förutsäga frågor och farhågor ditt barn är sannolikt att uttrycka . Ha en enkel men tröstande svar redo för var och en .
2 .
Förbered ditt barn för drift genom att vara ärlig om det kommande förfarandet . Kom inte för ett kirurgiskt möte utan att tala om barnet i förväg . Surgical "överraskningar" är skrämmande för ett barn .
3 .
Förklara operation för att ditt barn lätt begriplig . Kom ihåg att hålla tonen så lätt som du kan. Till exempel " Läkaren kommer att ta bort en liten bit av dålig hy och satte bra hud där i stället " är att föredra framför en mer detaljerad , grafisk förklaring av en hudtransplantation för ett barn .
4 .
Svara ärligt på frågorna . Undvikande beteende, såsom vägran att svara på frågor , sätter tvivel i barnets sinne . Ditt barn kommer sannolikt att undra om du kommer att undanhålla information och om operationen är mycket värre än du påstår .
5 .
att dämpa oron och skuldkänslor . Ditt barn kan frukta att kirurgi är en bestraffning av slag . Förbered ditt barn för operation genom att förklara vad som gäller ( en medicinsk nödvändighet ) , och vad det inte ( till följd av att "dåliga " ) .
6 .
Ta ett sjukhus turné . Boka tid med barnets kirurgen , om möjligt att se olika rum ditt barn måste besöka före, under och efter operation . Visa ditt barn någon klädd i en kirurgisk mask , mössa och klänning . Ta bort så mycket av det " okända "som du har möjlighet, och förbereda ditt barn för verksamheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.