hur man förbereder för en photofacial

Photofacials används för att förbättra utseendet på solskadad och äldre hud . De hjälper också minska effekterna av acneärr och röda linjerna i samband med rosacea . Dessa pulserande ljus behandlingar resultera i yngre hy . Du kan ha en photofacial på alla utsatta delar av överkroppen , inklusive ansiktet och halsen
1 .
Fråga din läkare några frågor du har om photofacial förfarandet och återhämtning . Gör din läkare medvetna om eventuella problem som känslig hud eller hud som är utsatta för feber blåsor . Om du upptäcker något utbrott i ansiktet dagen för förfarandet , omboka din tid för en dag när utbrottet är läkt .
2 .
Låt 30 till 45 minuter för förfarandet och nå på din tid med ren hud . Ta bort all makeup och lotion från ansiktet innan photofacial utnämning . Män måste raka samma dag som det förfarandet.
3 .
Shield ögonen med ett par glasögon för att skydda dem under din photofacial . Efter behandlingen , tillämpa en tröstande gel för hela ansiktet för att lindra smärta . Placera is förpackningar på de områden där du fick ljusbehandling .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.