hur man kan se före och efter labiaplasty bilder

Labiaplasty är en kosmetisk kirurgi förfarande som minskar storleken på dina blygdläppar och kan ändra sin form . Visar före och efter bilder av en labiaplasty kan avgöra om förfarandet är för dig
1 .
Förbered dig för att visa grafik foton . Om du inte gillar att titta på ditt könsorgan , kan bilderna göra dig blödiga .
2 .
Välj tid och plats där du kan vara ensam och bekvämt medan tittar på dem. Du kanske måste gå igenom hundratals bilder . Ju mer du ser desto bättre idé har du vilken typ av arbete varje läkare gör . Undvik att visa dessa bilder på familjens dator i vardagsrummet när barnen är hemma eller på biblioteket där din skärm är utsatt . En privat inställning kommer att ge dig frihet att noga studera bilderna .
3 .
Leta efter foton åtföljs av information som beskriver patienten och förfarandet. Denna allmänna information kan visa likheter med din situation och vad en troliga resultatet av labiaplasty skulle kunna vara.
4 .
Jämför bilder av labiaplasty från olika kirurger . De slutliga resultaten av detta förfarande bygger på kirurgens idé om vad som ser kosmetiskt tilltalande . Detta är ett subjektivt beslut , så studera bilderna för att upptäcka kirurgens känslor .
5 .
Be varje kirurg för ytterligare före och efter bilder . Ofta bara de bästa resultaten sätts på sina webbplatser. De kan dock ha en bok sammanställt av alla operationer de utfört .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.