hur man söker olika ansiktslyftning tekniker

Ansiktslyftning som är anpassade för varje person varierar beroende på en mängd olika faktorer , bland annat olika hudtyper , ålder , önskat resultat och kostnader förfarande . ta sig tid att forska i olika tekniker kan hjälpa dig att vara bättre förberedda för att diskutera dina möjligheter med din kirurg

Läs om ansiktslyftning Tekniker


1 .
Den vanligaste ansiktslyftning tekniken innebär ett snitt som löper längs hårfästet bakom öronen , så slapp fett och hud tas bort innan du sätter tillbaka och drar åt huden i ansiktet med stygn eller häftklamrar. Den snitt görs bakom hårfästet för att dölja eventuella ärr . Kvinnliga patienter med stark ansiktet benstomme normalt har de bästa resultaten med denna teknik .
2 .
Forskning tråden ansiktslyftning teknik en mycket billigare och ingrepp än den traditionella tekniken . Förfarandet syftar till att minska tidiga åldrande tecken , som slapp hud runt hals och kinder , och kan utföras med patienten fullt medvetande . Med denna teknik , finns trådar dras genom små snitt , lyft och drag huden stramare i ansiktet och producerar endast minimal ärrbildning .
3 .
Var medveten om tekniker som målområden i ansiktet som är svåra att ta itu med traditionella förfaranden. Endoskopisk ansiktslyftning använder en tunn , lång verktyg som positioner en kamera inne i snitt görs i ansiktet , vilket gör att kirurgen att visa vävnad och fett som måste bort . De snitt som krävs för detta förfarande är mycket mindre än hårfäste snitt och resultera i liten eller ingen ärrbildning .
4 .
lägre ansiktslyftning Tekniken används för att förbättra utseendet på halsen och käklinjen genom ett förfarande som liknar den traditionella tekniken . Men mål det bara den nedre tredjedelen av ansiktet . Ett snitt bakom öronen och längs hakan görs för att ta bort överflödig hud i nacken .
5 .
forskar om olika ansiktslyftning tekniker för att ta itu andra gemensamma problemområden , till exempel kinder och ögonlock . Mörka ringar under ögonen och fallande kinder förbättras genom att lyfta vävnad genom snitt under den nedre lock av ögon eller längs tinningarna .

tips och varningar


 • Alla kirurgiska ingrepp , oavsett hur vanligt , bära en viss risk . Prata med din läkare om eventuella komplikationer .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.