hur man utforska alternativ till ansiktslyftning

Det finns många alternativ till ansiktslyftning som kan vara mer lämpligt eller kostnadseffektivt , beroende på din situation . Det är bäst att diskutera dina skäl till att vilja ansiktslyftning med en läkare för att undersöka alternativ för dig

Läs om alternativen till ansiktslyftning .


1 .
överväga andra alternativ som ger liknande resultat för ansiktslyftning . Det finns flera alternativ att utforska som inte kräver operation och är mycket billigare , riskabelt och permanent. Sådana alternativ är hud krämer , Botox och kemiska peels .
2 .
söka vår läkarens hjälp med att hitta hudvårdsprodukter som minskar de fysiska tecken på åldrande. Din läkare kanske kan hänvisa dig till en hudläkare för att få hjälp med att välja de bästa produkterna för din hud . Några av dessa produkter kan kräva ett recept .
3 .
Många over-the-counter hudvårdsprodukter är designade för att hjälpa till att lindra hudskador orsakade av solen. Sådana produkter kan minska uppkomsten av rynkor och linjer ålder .
4 .
Utforska Botox förfaranden . Allt populärare , Botox injektioner bidra till att förbättra utseendet och fasthet i huden tillfälligt, vanligen upp till 4 månader . När det injiceras i ansiktet , förlamar Botox , ett läkemedel tillverkade av samma bakterier som ansvarar för en dödlig typ av matförgiftning , muskler och nerver i ansiktet som annars skulle avtalet och orsaka uppkomsten av rynkor .
5 .
Titta in icke-kirurgiska förfaranden för att föryngra huden i ansiktet , såsom kemisk peeling . En kemisk peeling utförs med hjälp av en kemisk lösning i ansiktet som orsakar det översta lagret av huden för blister och lossna , vilket ger en ny , mjukare lager . En hudläkare förvaltar den kemisk peeling på kontoret som ett öppenvården förfarandet .

tips och varningar


 • Läs de risker som är gemensamma för icke- kirurgisk kosmetiska behandlingar . Även om dessa förfaranden är mindre invasiv än ansiktslyftning , det finns fortfarande risker .
 • Icke-kirurgiska kosmetiska ingrepp blir allt populärare i hela världen . Var noga med att forskning det bästa tillgängliga alternativet , och se till att den person som utfört ingreppet har rätt utbildning och erfarenhet .
 • Om din önskan att få ansiktslyftning orsakas av låg självkänsla eller dålig kroppsuppfattning , kan det vara bäst att söka råd från en psykolog eller kurator , utforska relaterade emotionella frågor . En plastikkirurg kan också föreslå rådgivning om dina mål för att få operation verkar vara relaterad till en underliggande känslomässiga eller psykologiska problem .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.