hur du tar bort ett födelsemärke

Födelsemärken , liksom andra hudproblem och fläckar , kan vara svår att leva med kosmetiskt när de är synliga , särskilt i ansiktet eller på halsen . Ta bort ett födelsemärke är mer engagerade än naturläkemedel , som har varierande framgång i belysning dem . När du har bestämt ett par mycket viktiga medicinska överväganden , kan du göra en mycket mer välgrundat beslut om hur du vill behandla din födelsemärke <. h4 > Hälso första Behandling Andra
1 .
födelsemärken är oftast godartade , och de flesta människor har haft en läkare identifiera vilken typ av födelsemärke de har mycket tidigt i livet eftersom de är vanligtvis medfött (därav namnet ) eller snart därefter . Enligt en artikel på Times Online , en av 10 barn har ett födelsemärke blodkärl vid födseln eller strax därefter , och de flesta är tillfälliga . Det är fortfarande mycket viktigt att ha en hudläkare ge dig råd om du har valt att söka behandling eller eventuella flyttbara av din födelsemärke . Detta gäller särskilt om ditt födelsemärke har förändrats i storlek , färg eller struktur . Dessutom , inte ignorera ett födelsemärke som börjar klia eller känna ömma vid beröring . En styrelse -certifierade ( eller styrelse-berättigade ) hudläkare är den bästa utgångspunkten för att få fördjupad information om alla dina val . . Kom ihåg, det finns fördelar och nackdelar med alla medicinska ingrepp
2
Din hälsa bör komma före kosmetika , och därför är det viktigt att hantera eventuella medicinska problem som orsakats av ett födelsemärke först. Om ett födelsemärke orsakar problem med din syn eller andra hälsofrågor , bör du arbeta i nära samarbete med din läkare för att ta itu med den oro för hälsan först och främst. Vissa födelsemärken i hårbotten och ansikte har förknippats med en ökad risk för glaukom och kramper . Det är mycket viktigt att du närmar dig att ta bort din födelsemärke Ur hälsosynpunkt först och sedan från en kosmetisk synvinkel .
3 .
Läkare är mer allmänt använder laserbehandlingar för att minimera permanent , eller portvin fläcken , födelsemärken . Laserbehandlingar kan dramatiskt minska ett födelsemärke och i vissa fall nästan bort dem helt . Laser behandlingar kan göras på några timmar eller det kanske ta en serie behandlingar , med noggrann övervakning av det behandlade området i mellan sessioner. Tillkomsten av laserbehandling för att ta bort , och att minska födelsemärken har gett många människor en mycket eftersökt rättsmedel och ett förnyat självförtroende.
4 .
Naturläkemedel för belysning födelsemärken är helt enkelt prova sig fram. En kost rik på antioxidanter är ett vanligt förslag . Vitamin E och selen tillskott är utmärkta för frisk hud , men bör du få en daglig dosering rekommendation från din läkare. Åtminstone en kost rik på färska ekologiska frukter och grönsaker stöd i allmänna hälsa , så det är värt ett försök ! En vitamin E grädde eller en havremjöl ansiktsmask appliceras dagligen kan ge dig ett positivt resultat. Var försiktig när du använder ett solarium , eftersom de kan öka färgintensitet födelsemärke . Använd alltid en bra solskyddsfaktor när du är utomhus under längre perioder .
5 .
födelsemärken är källan till många legender , myter och sagor fruar . Men för dem som har dem i synliga områden , de är mycket mindre tilltalande än den folklore . Ta första steget genom att hitta en hudläkare som ska arbeta med dig för att hitta lösningar som tar dina individuella behov.

tips och varningar


 • naturliga mineraler concealers är skonsam mot huden och kan ge dig tillfälliga resultat
 • Denna artikel är inte avsedd att ersätta råd och behandling från din läkare !

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.