hur man får minimalinvasiv kirurgi Gerd

Många människor lider av GERD , ihållande sura uppstötningar som halsbränna och matsmältningsbesvär förekommer mer än två gånger i veckan. Ibland livsstil och kost förändringar som rekommenderas av läkare är alltför svårt eller inte fungerar , och ibland receptbelagda läkemedel är ineffektiva eller för dyra . Vad kan du göra? När läkaren har förbrukat den gemensamma metoder för att hantera GERD , kanske du vill fråga om GERD operation innan komplikationer såsom skadade slemhinnan i matstrupen , förträngning av matstrupen , blödande sår eller matstrupscancer inträffar .

Hur får minimalinvasiva GERD Kirurgi


1 .
Fråga om kirurgisk standardbehandling för GERD , det Nissen fundoplication , kan göras med hjälp av en laparoskop . I fundoplication är den övre delen av magsäcken rullas runt nedre matstrupen sphincter förstärka detta, förhindra sura uppstötningar , och reparation hiatal bråck . Om en laparoskop sätts i små snitt i buken , kan du få samma resultat med en mycket snabbare återhämtning tid .
2 .
lämna sjukhuset i 1 till 3 dagar och återvända till arbetet i 2 till 3 veckor genom att låta erfarna kirurger gör laparoskopisk fundoplication , som är säker och effektiv för människor i alla åldrar, inklusive spädbarn.
3 .
Fråga om en icke-invasiv kirurgiskt ingrepp kallas Stretta system , som använder elektroder för att skapa små brännskador på nedre esofagus sphincter . När brinner läka stärker ärrvävnad i muskeln så att den inte var öppen för att magsyra att komma in i matstrupen .
4 .
Betrakta Bard EndoCinch system som sätter stygn i nedre esofagus sphincter . Utförs med ett endoskop , gör detta veck som stärker musklerna .
5 .
Fråga om Riksgäldskontoret Plicator , en annan icke-invasiv kirurgisk metod som använder ett endoskop att sy veck i nedre esofagus sphincter muskel att förhindra sura uppstötningar uppstår .

tips och varningar


 • Försök kost och livsstil förändringar innan frågade om operation . Det kan vara allt du behöver.
 • Kom ihåg att alla kirurgiska ingrepp innebära vissa risker . Be din läkare att gå över riskerna och fördelarna med kirurgi .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.