hur man överlever åderbråck operation

Åderbråck uppstår när blodflödet mellan extremiteterna och hjärtat blir blockerad . Detta avbrott kan orsaka en backup , svullnad och missfärgning. Kirurgi är ibland nödvändigt att korrigera problemet
1 .
Loosing kollagen är därför äldre människor får åderbråck . Brist på kollagen minskar elasticiteten i huden och vener . När venerna på en äldre person blivit blockerad, de är mer benägna att förlora sin form , stretch och spridning än vad de skulle i en yngre , mer flexibel kropp .
2 .
bort åderbråck anses inte vara ett problem . Kirurgiskt avlägsnande är för kosmetiska ändamål. Ibland dock uppbyggnaden av blod inom ett område kan orsaka andra perifera frågor . Blod sipprar in ställen är det inte avsett att vara , vilket gör kirurgiskt avlägsnande en nödvändighet. Om en blockerad och svullen ven blir för nära ytan av huden , kan det bli över-känsliga för skrubbsår . Det finns vissa spekulationer om att förekomsten av åderbråck gör hudcancer och blodkoagulation problem en högre sannolikhet .
3 .
med kirurgi är vanligtvis hanteras som ett öppenvården förfarandet . Efter bedövningen avtar , kan det bli en liten brännande känsla där snittet gjordes , en liten blödning och viss smärta . Lämnar bandage om rekommenderas för de första dagarna . Regelbundna bad kan återupptas två dagar efter operationen. Snitten måste hållas rena och tittade efter tecken på infektion . Alla förändringar i hudton bör rapporteras till läkaren .
4 .
Stöd benen med extra tät elastisk används för att stödja huden medan den läker och att hjälpa saker på nära håll som tätt som möjligt . Efter några veckor kan strumporna lossna och kommer inte att ge några andra positiva effekter genom att fortsätta att bära dem . Som med alla bitar, healing och synliga märken blir mindre uttalade då snittet har läkt . Blåmärken är normala efter operation och kan vara upp till en månad . Ömmande eller ont i benen kan fortsätta under några veckor , efter operationen .
5
Motion efter operationen och försiktig stretching rekommenderas . Det är viktigt att hålla blodet cirkulerande . Undvik att sitta för lång tid eftersom det kan bidra till bildandet av blodproppar eller en trombos . Även motion under återhämtningsperioden kan skapa en molande värk , fördelarna överväger långt det obehag .
6 .
bort åderbråck bör förbättra blodflödet till och från hjärtat . Vanligtvis är det inga komplikationer , även om det ibland flebit ( svullnad som leder till en tromb ) kan ibland resultera . Rådgöra med din läkare rekommenderas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.