hur man snabbt inför operation

Om du behöver få lite kirurgi gjort sedan din läkare har bett dig att snabbt innan man går under kniven . Det är en bra idé att följa den fasta programmet eftersom anestesi kan leda till att vissa människor blir sjuka , och kasta upp i återhämtningen är inte roligt för sjukhuspersonalen eller du . Så här snabbt före operation för att hjälpa dig att få ett lyckat resultat på uppvakningsavdelningen
1 .
Fråga hur länge du ska snabbt före operation . Vissa operationer kräver bara en 8- timmars snabb , men andra kan kräva en 12- timmars eller längre snabbt . Se till att få specifika instruktioner om ditt fastande i god tid före din planerade operation hittills.
2 .
Ät en lätt måltid strax före start din fasta program . Så konstigt det än kan verka , går lätt på matsmältningssystemet med en lätt måltid är det bästa sättet för dig att göra det genom återvinning utan att bli sjuk .
3 .
Drick vatten eller äta is marker om du har rätt att göra det . Innan några operationer du får suga på is marker för att hålla munnen fuktig .
4 .
Se till att din läkare vet vilka läkemedel du tar och när du tar dem . Du kan ha ett tillfälligt stopp dina mediciner under fastemånaden programmet , men sedan igen du kan vara skyldig att ta dina mediciner även under din fasta . Se till att du fråga din läkare vilka läkemedel du ska ta och vilka du behöver för att sluta under det snabba och genom återvinning .
5 .
Håll menyn ljus efter operationen också. De flesta läkare att hålla dig på en flytande diet åtminstone för den första postoperativa måltid . Detta är så att du och din mage har en chans att återhämta sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.