hur du fråga din kirurg för säker drift

Om du söker ett jobb , det finns många frågor och intervjuer innan du kommer att få position. Så om du letar efter en plastikkirurger sedan behandla dem som de söker ett jobb i det egna företaget , inte låta dem passera utan några intervjuer som gjorts personligen av dig . Om du ignorerar risken att anställa fel person att driva din plastikkirurgi , kan du riskera dig själv och mot din hälsa . Behandla alltid alla kirurger som godis för din hälsa det är därför man måste undersöka deras meriter och affärer innan det arbetar med dem i allvarlig fråga . Du vill inte att anlita någon att använda din kropp utan att veta deras certifiering och utbildning på det området
1 .
första du behöver veta är , gör han /hon innehar en licens för att utföra någon plast operationer eller operationer ? Leta efter hans /hennes verifierade uppgifter och bevis för att detta kirurgen verkligen är behörig att göra jobbet.
2 .
Fråga eventuella biverkningar av operationen och berätta för honom /henne om dina mediciner som du tar så detaljerade som möjligt .
3 .

Be alltid kostnaden och hur många gånger du behöver besöka i hans /hennes klinik efter operationen eller behandlingar.
4 .
Fråga din kirurg om han /hon vet någon att han /hon kan hänvisa till för dig som har en framgångsrik historia från sin operation eller operation som han /hon utfört .
5 .
Fråga andra certifierade plastikkirurger om namnet på den kirurg som du vill utföra en operation för dig själv . Om inte , bara Googla på det på Google dot com för att hitta referenser och uppgifter om det aktuella namnet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.