hur har skinkor operation

Trött på att rumpa , jag menar skinkor form ? Låt din plastikkirurg att rätta till det eller omforma det på det sätt du vill ha det . Men det är inte gratis så spara lite pengar för ca $ 6000 eller mindre om i fall något ska gå fel i operationen . Det är inte också coolt att få ont men om du vill se bra ut i ditt eget sätt sedan använda pengarna för att göra dig lycklig . Kontakta inte en bluff plastikkirurg eftersom du får skruvas från att betala för mycket och mest av allt din hälsa kommer att vara i riskzonen . Så du är inte bara riskera din plånbok , du också riskera din hälsa om du kommer att få en certifierad och kvalificerad plastikkirurg eller plastikkirurg i din hemkommun .
1 .
Ring din lokala kosmetiska eller plastikkirurg och kontrollera hans /hennes namn om han /hon är medlem i den amerikanska styrelsen för plastikkirurg . Google namnet eller kontakta Better Business Bureau för att bekräfta hans eller hennes erfarenhet av att vara en kirurg .
2 .
Fråga din lokala kirurgen om du kan få en operation finansiering för att hjälpa dig sänka betalning om det kommer att kosta dig mer än du har råd .
3 .
Du då kommer att ta medicinska undersökningar som vad din kirurg föreslår att du ska ha och sedan få resultatet och se om din nuvarande hälsotillstånd är bra för operation eller drift .
4 .
Du kommer att besluta vilket alternativ du vill . Välj anestesi och vilken typ av utseende du vill .
5 .
Ta några avläsningar vid plastikkirurgiska dot org webbplats eller besöka den kompletta guiden till " din plastikoperation av dot com " . Dessa är platser som förklarar detaljer för att få skinkorna kirurgi igång. Du får också en kvalificerad listor över alla medlemmar av amerikanska plastikkirurger .
6 .
alltid lyssna och följa vad din läkare sagt till dig att göra detta i fråga med din operation behandling och andra recept som du kan behöva vidta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.