hur man ska finansiera plastikkirurgi med dåliga krediter

Plastikkirurgi kan bli en dyr strävan . Eftersom orsakerna till plastikkirurgi är oftast kosmetiska , är det sällan täcks av försäkringar. Som ett resultat , måste du betala för din plastikkirurgi ur egen ficka . På grund av den intensivt höga kostnaderna för operationer , patienter finansiera ofta sina rutiner . Om du har dålig kredit, kan denna finansiering process vara svårare . Du kan dock vidta åtgärder för att underlätta processen
1 .
Konsultera en plastikkirurg i kostnader. Du bör känna till de totala kostnaderna för den önskade förfarandet före söker finansiering . Se till att eftervården kostnader ingår i det totala .
2 .
Skaffa en kopia av din kredit rapport från antingen Transunion , Experian eller Equifax . Läs igenom rapporten för att se den är korrekt . Om något är fel , kontakta programkontoren när det gäller rätta felet . Det är viktigt att vara fullt medveten om situationen innan du söker finansiering .
3 .
Fråga kirurgen kontor om personliga finansieringsprogram. På grund av den höga kostnaden för plastikkirurgi , många läkarmottagningar erbjuder personlig finansieringsplaner . Räkna med att betala en högre ränta på dessa planer .
4 .
Prata med kirurg om eventuella rabatter finns . Även om du inte vill snåla på plastikkirurgi , många läkare är villiga att förhandla med patienter i ekonomiska svårigheter . Du kanske inte får en rejäl rabatt , men det finns en god chans att du kan spara lite pengar.
5 .
Fråga om ett personligt banklån . Om du har någon metod för säkerheter , t. ex. hus , bil eller andra personliga tillgångar , kan du vara berättigad till ett personligt lån . Om din säkerhet kvalificerar dig för ett banklån , du kan få en högre ränta eftersom banken tar på sig risk genom att låna ut till dem med dålig kredit .
6 .
Var ärlig om din kredit historia. Ljug inte i ett försök att få ett lån . Utlåningslandet byrån kommer få reda på om din kredit problem när de kör en kreditupplysning på dig . Du kommer att vara i en bättre position om man satt allt på bordet från början .
7 .
Ta in kopior av din lön Män . Om du har dålig kredit historia , men har vänt er situation runt , lägga fram bevis . Genom att visa utlåningslandet institution som du har stadig inkomst , kommer du att vara mer benägna att få ett lån .
8 .
Lägg ner några fasta referenser . Om du har dålig kredit behöver du fler referenser än de med fast kredit .
9 .
har en familjemedlem eller vän med god kredit co-skylt på ditt lån . Det samarbete signerat sätter sina pengar och krediter på spel för dig . Om du inte gör betalningar , är hon sedan på kroken för lånet .

tips och varningar


 • göra alla betalningar i tid . Om du missar en betalning , kan det finnas allvarliga följder.
 • aldrig ligga på en låneansökan . Det kommer att allvarligt minska dina chanser att få ett lån .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.