om handled hängslen

Wrist hängslen finns i en mängd olika stilar, material och storlekar som har utformats särskilt för att ge stöd till handleden . De kan bäras samtidigt bedriva sporter som tennis , bowling eller bågskytte och är också bärs bidra till att lösa problem som härrör från hälsa , arbete eller i samband med idrott problem som karpaltunnelsyndrom , artrit , stukningar , tendinit och stammar .

Funktion

Wrist hängslen tjäna flera nyttiga ändamål genom sina unika mönster . De ger direkt stöd till handled eller handleden och underarmen genom att begränsa mängden stress och onödiga förflyttningar av handleden . Den immobilisering och begränsning av handleden kan hjälpa till att lindra smärta och obehag i samband med handleden skador och främja läkning till handleden efter operationen.

Funktioner

Den handske som stag passar säkert över handleden med en slinga över tumme för att förhindra halkning och kan ha en stång eller vadderade kuddar under stag . Hängslen är lätta och kan täcka handleden bara eller handleden och en del av underarmen eller innehålla underarmen till armbågen . Material allt från mjuk mocka och stickor till polyester och bomull blandningar och kan ha cinch remmar med krokar eller kardborreband för att justera spänningen i stag . Vissa modeller har ventiler för att förhindra svettning .

Fördelar

Wrist hängslen ge nödvändigt stöd för handleden samtidigt som fingrarna vara fria och inte påverkas av stag , vilket gör dem till ett användbart stöd på arbetsplatsen när upprepade hand motioner ständigt används . Den stång absorberar tryck och håller handleden i ett neutralt läge gör det möjligt att koppla genom att förhindra böjning och upprepa rörelser . Det finns hängslen tillverkade speciellt för användning på natten när de sover .

Tips

Justera spänningen i stag genom att lossa remmen eller anpassning av kardborrband så bygeln är inte för hårt och påverkar cirkulationen i hand och handled . Hängslen finns som har både värme och ispåsar för att hjälpa till med behandling . Wrist hängslen finns i särskilda storlekar eller one-size-fits- all omlott design . Vissa är utbytbara mellan höger och vänster hand medan andra är specifikt konstruerade för en hand eller det andra .

Varning

Rådgör med din läkare innan du köper en handled tandställning så att han kan avgöra om en handled tandställning är nödvändigt och måste bäras eller om bär ett stag kommer att förvärra eller förbättra problemet . Läkaren kan också avgöra vilken stil skulle ge den bästa supporten och fastställa några specifika instruktioner om när , var och hur länge handleden stag ska användas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.