nackdelar med tonåring plastikkirurgi

Antalet tonåringar som vill plastikkirurgi har nästan tredubblats från 2003 till 2008. Detta är en oroväckande trend där tonåringar tror genomgår större kirurgiska ingrepp är en " quick fix " på sina problem , denna attityd motsäger allvaret i plastikkirurgi och potentiellt livshotande komplikationer som kan medföra

Effects

Genom att främja singular bilden av " skönhet " som plastikkirurgi presenterar , förnekar det en tonåring något självförtroende i sin egen individualitet och personlig skönhet , vilket ger en brist på förtroende till en kris.

Överväganden

Den ekonomiska bördan för plastikkirurgi är både stort och avslöjades av försäkring , eftersom den är valbar , utom i medicinskt nödvändig fall .

tidig återuppbyggnad

Som tonåring inte alla aspekter av utveckling är helt på plats , vilket gör kirurgi för tidigt , farlig och möjligen onödigt .

Kändisar är retuscherade

De flesta tonåringar jagar falska perfektion . De grundar sitt beslut att ha fylligare läppar , perfekt näsa , större bröst eller en plattare mage på kändis och pop bilder . Dessa bilder är oftast retuscherade eller photoshoppad .

Varning

Komplikationer kan mycket lätt uppstå med plastikkirurgi , inklusive dödsfall , infektion och ärrbildning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.