Hur gastric bypass arbete ?

Minska Mage Storlek

Gastric bypass är en allvarlig bukoperation som utförs på patienter som har ett BMI på minst 40 . Om en person har ett BMI på 35 till 39, men har ett allvarligt hälsoproblem som orsakas av fetma , som patient är också en kandidat för operation . Gastric bypass fungerar genom kirurgiskt avskärma de flesta av patientens mage . Detta skapar en mycket mindre mage som rymmer mindre och kommer att hålla maten för en kortare tid än om hela magen var det används.

Gå förbi en del av tarmen

För att täta det största området i magen , läkaren kommer att använda miniatyr instrument för att häfta ihop magen för att stänga det. Då kommer läkaren att kringgå en del av patientens tunntarmen genom att ansluta en nedre delen av tunntarmen direkt till magen. Genom att kringgå en del av tunntarmen , färre kalorier från patientens mat kommer att absorberas av tarmen . Mellan de mindre mage och bypass av en del av tarmarna kommer patienten inte att kunna ta i ett högt antal kalorier och många av de ätit kalorier kommer inte att absorberas av kroppen .

efter operationen

Med en mindre mage , kan patienten äta mycket små portioner mat och inte känner dig hungrig. Patienter har att gå på specialdiet efter operationen att se till att de får den näring de behöver. På grund av det ringa antalet kalorier som patienten kan ta i , varje bit mat räknas efter gastric bypass operation . Patienten måste också ta några kosttillskott för att undvika blodbrist och vitaminbrist som kan uppstå som en följd av färre näringsämnen absorberas av tarmen . Medan kirurgi har en framgång så hög som 75 procent , är det möjligt för patienter att långsamt sträcka ut sina magar till en större storlek och att vinna tillbaka den förlorade vikt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.