Hur man avgör om bröstimplantat är rätt för dig

Beslutande väder eller att inte få implantat var något som tog mig lång tid att besluta om . Om detta är något du funderar jag hoppas att denna information är till hjälp för dig . Först av allt bör du vara säker på att detta är något du gör för dig själv och inte för en kille eller i hopp om att träffa en kille . Komma implantat kan få dig mer uppmärksamhet , men tyvärr de flesta av de extra uppmärksamhet är inte den sortens du vill ha. Jag älskar min implantat och jag ångrar inget ( utom kanske inte kommer lite större lol ) . Många människor jag känner fick dem att tänka att det skulle förändra sina liv eller göra dem lyckligare , eller hjälpa dem att hitta ett varmare BF , men om du inte vill ha dem för dig och de verkligen göra dig lyckligare , kommer ditt liv inte förändras alls . När du bestämmer dig för att få implantat , då måste man hitta en bra läkare , besluta om saltlösning eller silikon , och av grova överväga alla riskerna. Också ett litet tips-detta är något du kommer att behöva fortsätta göra vart 5 -10 år ! Jag ville ha en läkare som skulle göra ett tillräckligt bra jobb som jag inte hamna gå omkring som ser ut som jag hade tennisbollar i min tröja (ni vet vad jag menar , ni har sett den) . Att hitta en läkare som du gillar och känner dig bekväm med är också mycket viktigt . Jag har brutit ner de steg du bör ta om implantat är något du funderar
1 .
allra första du behöver göra är att göra en lista över anledning vill implantat och orsaker till att du inte gör det. Detta är ett bra sätt att faktiskt förstå varför du vill ha dem , åh och inte skriva skäl som inte är sanna , kommer du bara att ljuga för dig själv . När du har granskat din lista , om du fortfarande vill ha dem vidare till steg 2 .
2 .
Kör den av viktiga personer i ditt liv (föräldrar , barn , pojkvänner , makar , vänner , etc) . Vissa människor kommer inte att vara stödjande , men de extra ingång är till hjälp. Plus det är bra att veta hur de människor du bryr dig om kommer att känna om den "nya you ".
3 .
Nu är det dags att gå vidare till roliga steg . Innan du börjar gå till läkare , vet vad du letar efter . Skaffa en tidskrift ( playboy , takvåning , etc ) och få en bild av vad du har i åtanke . Detta kommer inte bara hjälpa dig att välja läkare , men det kommer också hjälpa dig att göra ditt beslut om saltvatten eller silikon , eftersom de två ser väldigt annorlunda ut.
4 .
Nu kan du börja söka efter läkare . Kolla in bilder på varje läkare hemsida , smala ner det och sedan ställa upp ett par gratis konsulter. Även på din samråda ställa några frågor du kan ha , jämför läkarna svar ( de kommer inte vara samma ) och även att noga vem du känner dig mest bekväm med .
5 .
När du valt en läkare som du måste fatta beslut om saker som saltlösning eller silikon , där du vill att dina snitt och under eller över muskeln . Dessa beslut kommer att påverka hur implantaten kommer att se och känna , så se till att göra dig läxor på alla alternativ .
6 .
När du har gjort alla dina beslut och schemalagda din operation bara luta dig tillbaka och koppla av . Jag skulle inte rekommendera att titta på någon form av operation visar du bara kommer missfoster dig själv . Allas smärta tolerans är annorlunda , men enligt min mening var det inte smärtsamt alls . Jag visste inte ens ta någon av de smärtstillande min läkare gav mig och jag var ute på nattklubb med mina vänner 3 dagar efter min operation . Bara fylla på frysta ärter och få dig själv en bekväm bh utan under tråd och du kommer att bli bra .

tips och varningar


 • Kom ihåg när klura ut din pengar situation för att möjliggöra kostnaden för nya toppar , bh , baddräkter , etc. Troligtvis ingenting passar längre .
 • Bli inte rädd första gången du tar BH och få i duschen Kommer dina bröst kännas som hey väger ungefär 50 pounds , det går undan när svullnaden går ner .
 • Var inte rädd för att gå lite större då du tror att du borde . Inom några månader kommer du att använda till den nya storleken , kommer de inte längre ser enormt för dig och du kommer att önskar att du hade gått lite större .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.