hur man kan bota kramp i benen hemma

Många gånger när jag kommer hem från jobbet jag upplevde någon typ av kramper på mina ben . Det är så irriterande och obekväm . Min man ser mig hoppa och gå att se om dessa kramper försvinner och han försöker hjälpa mig . Han gör alltid det värsta . Jag gjorde en forskning om det här problemet för att se om jag kan hjälpa mig att hantera denna situation och se om jag kan hjälpa dig också. Hoppas ni gillar den här artikeln om Hur bota kramp i benen på Hem
1 .
Tala om för din man eller någon hemma för att ge dig en skön massage med kräm eller olja . Jag rekommenderar pepparmynta , rosmarin eller lavendel olja . Dessa oljor är ganska bra på huden , och gör din muskel slappna av . Den benkramper kommer att försvinna inom några minuter. Du måste massera benen från topp till botten , och dem från sida till sida , kommer detta att blodet översvämning på dina vener snabbare och enklare .
2 .
Du kan alltid använda grädde om du inte gillar olja . Det är en kräm som heter Arnica , många i min familj använder denna kräm för kroppen , och de sa att slåttergubbe lugna ner någon smärta , speciellt benkramper och andra . Alltid dricka mycket vatten . Rengör din organism och du kommer att bli friskare .
3 .
Om dessa tips inte fungerar för dig vänligen dricka två eller en Ibuprofen . Jag måste erkänna att ibland Ibuprofen är den bästa för vissa kroniska smärta . Också det kan bota benen kramper .

tips och varningar


 • göra några övningar från gång till gång
 • äta hälsosamt
 • Drick mycket vatten

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.