Hur får man en billig ansiktslyftning

Vill du ha en ansiktslyftning ? Du är inte ensam. Ansiktslyftning är en av de mest populära kosmetiska förfaranden som genomförs i USA . Kvinnor utgör 92 % av patienterna som fick ansiktslyftning , men det är också den sjätte vanligaste manliga kosmetisk kirurgi.

Det finns många skäl till varför du kanske vill ha en ansiktslyftning . Kanske du vill se så ung som du känner , eller kanske din hud har tidigt i åldern som en följd av exponering för de hårda sön

Problemet är , ansiktslyftning plastikkirurgi är dyrt , och de flesta sjukförsäkringsbolag tvekar att täcka operation eftersom det ses som en kosmetisk förfarande . Men det finns alternativ som du kan överväga för att göra detta förfarande mer överkomliga och tillgängliga för dig
1
Billiga ansiktslyftning Alternativ ett : . ta reda på om din försäkring täcker dig .

Det första du bör göra är att ta reda på exakt vad din hälsa planen kommer att omfatta . Kom ihåg att den fulla kostnaden för en ansiktslyftning innebär kirurgi , men även anestesi , kostnader sjukhus och potentiella revideringar för komplikationer som kan uppstå.

Även om de flesta politikområden inte kommer att täcka driften av kosmetiska skäl , det finns vissa situationer där de kan , till exempel i fall av rekonstruktiv kirurgi, eller om du kan bevisa att villkoret om ditt ansikte är orsakar andra medicinska problem ( som vision svårigheter eller problem att äta eller andas ) .

Tänk på , även om förfarandet är täckt , ibland din premie kan öka !
2 .

Billiga ansiktslyftning Alternativ två : fråga din kirurg om en månatlig betalning plan .

Vissa kirurger erbjuda månadsbetalning planer , särskilt för dyra operationer som ansiktslyftning . Det är värt söker en kirurg med en rimlig avbetalningsplan. Dessutom kan du kolla med din bank om finansieringsmöjligheter
3
Billiga ansiktslyftning Alternativ tre: . överväga ett universitetssjukhus .

del sjukhus har utbildningsprogram för boende , vilket resulterar i stora rabatter för patienterna . Den ansiktslyftning skulle ha utförts av en legitimerad läkare som kommer för ytterligare utbildning i plastikkirurgi , och skulle övervakas och biträdas av board- certifierad plastikkirurg .
4
Billiga ansiktslyftning alternativ fyra . överväga att gå utomlands för operation .

är naturligtvis en viss försiktighet rekommenderas . Olika länder har olika standarder för medicinska procedurer , och en del är högre än andra . Men bland det stora leverantörerna högkvalitativ vård , kan du hitta fantastiska priser för en ansiktslyftning och andra plastprodukter förfaranden kirurgi . Tänk på att du kommer att behöva stanna i värdlandet under flera dagar . Detta kan fortfarande vara överkomligt beroende på förpackningar och planer betalning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.