Hur får man en billig bukplastik

Vill du ha en bukplastik ? Du är inte ensam . Enligt American Society for Estetiska Plastic Surgery ( ASAPS ) , bukplastik är en av de topp 5 kosmetiska ingrepp som utförs i USA.

Det finns många skäl till varför du kanske behöver en bukplastik . Många kvinnor upplever en viss grad av förvrängning magen efter förlossningen. Detta kan vara djup efter flerbarnsfödslar eller på varandra följande födslar , vilket leder till en buken pannus , eller klaffen sträckta huden . Fortfarande andra människor upplever en stretching och snedvridning av magsäcken efter markerade viktminskning , även resulterar i den fruktade buken pannus . Bortsett från de kosmetiska problem , kan en pannus resultera i rad medicinska problem.

När huden sträcks och musklerna är åtskilda , som i svåra fall , är plastikkirurgi ofta det enda alternativet . Ingen mängd av träning eller bantning kan reparera överbelastade vävnad . Problemet är , bukplastik plastikkirurgi är dyrt , och de flesta sjukförsäkringsbolag tvekar att täcka operation eftersom det ses som en kosmetisk förfarande . Men det finns alternativ som du kan överväga för att göra detta förfarande mer överkomliga och tillgängliga för dig .
1
Billiga bukplastik Alternativ ett : . ta reda på om din försäkring täcker dig .

Det första du bör göra är att ta reda på exakt vad din hälsa planen kommer att omfatta . Kom ihåg att den fulla kostnaden för en bukplastik innebär inte bara kirurgi , men även anestesi , kostnader sjukhus och potentiella revideringar för komplikationer som kan uppstå.

Även om de flesta politikområden inte kommer att täcka hela operationen , det finns vissa situationer där de kan , till exempel i fall av rekonstruktiv kirurgi, eller om du kan bevisa att villkoret om din mage är som orsakar andra medicinska problem som ryggvärk , kronisk utslag , eller infektion .

Tänk på , även om förfarandet är täckt , ibland din premie kan öka
2
billiga alternativ bukplastik två ! . fråga din kirurg om en regelbundna månatliga avbetalningsplan.

Vissa kirurger erbjuda månadsbetalning planer , särskilt för mycket dyra operationer som bukplastik . Det är värt söker en kirurg med en rimlig avbetalningsplan
3
Billiga bukplastik Alternativ tre: . överväga ett universitetssjukhus .

del sjukhus har utbildningsprogram för de boende , som erbjuder stora rabatter för patienterna. Den bukplastik operation skulle utföras av legitimerad läkare som gör ytterligare utbildning i plastikkirurgi , och skulle övervakas och biträdas av board- certifierad plastikkirurg .
4 .
Billiga bukplastik alternativ fyra : överväga att gå utomlands för operation .

är naturligtvis en viss försiktighet rekommenderas . Olika länder har olika standarder för sjukvård , och en del är större risk än andra . Men bland det stora leverantörerna högkvalitativ vård , kan du hitta fantastiska priser på en bukplastik och annan plast förfaranden kirurgi . Tänk på att du kommer att behöva stanna i värdlandet under flera dagar , om inte för två veckor . Detta kan fortfarande vara överkomligt beroende på förpackningar och planer betalning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.