Hur fungerar livsstil hiss ?

Basics

Livsstil Lift är en alternativ behandling för åldrande hud , som ersätter den traditionella ansiktslyft . Förfarandet innebar att företaget slapp ansiktshud har utvecklats av en läkare under 2001 att erbjuda patienter ett alternativ till invasiv kirurgi . Lifestyle Lift görs under lokalbedövning, är billigare än radikal kosmetisk kirurgi och kräver mindre återhämtningstid. Läkare måste vara certifierade för att utföra en livsstil Lift , till skillnad från traditionella plastikkirurgi som kan utföras av någon medicinsk läkare . Lifestyle Lift är utformad för att strama åt musklerna i nacke , jawline och ansikte för att minska uppkomsten av rynkor , käkar och lös hud . Lifestyle Lift utförs endast i licensierade centra , som kan placeras på Lifestyle Lift webbplats . Det finns omkring 30 som är öppna i 22 delstater.

Förfarande

Det förfarande normalt görs i läkarmottagningen och tar ca en timme . Patienterna ligger i en tillbakalutad stol , och läkaren skär och tar bort överflödig hud , ungefär som en vanlig ansiktslyftning . En lugnande såsom Valium ges till de patienter , som kommer att vara vaken för att höra och känna lukten av tillskärning och sömnad. Huden är inte skalade hela vägen tillbaka som i en traditionell ansiktslyftning , och det finns lite eller inget fett suger inblandade . Istället musklerna dras uppåt och sys strategiskt på platser som kommer att hålla musklerna upp . Det är mest effektivt på käklinjen , kosmetiska kirurger tillstånd att bedriva Lifestyle Lift brukar rekommendera andra kosmetiska förfaranden för öga och panna förfaranden .

Kandidater

Inte alla är en perfekt kandidat för en livsstil Lift . De med alltför fett i ansiktet bör minska innan du försöker med minimalt invasiva förfarande eftersom effekterna inte blir lika märkbar . Helst bör patienter överväga en livsstil Lyft i början tecken på förslappad eller för tidigt åldrande . De flesta försäkringsbolag täcker inte elektiv kirurgi såsom ansiktslyftning , vilket kan kosta uppemot $ 15. 000. Lifestyle Lift kan vara mer lämpad för dem med begränsade resurser. Kostnaderna varierar beroende på hur mycket arbete men vanligtvis mellan $ 3. 000 och $ 5. 000 .

Eftervård

svullnad och blåmärken kommer att framgå efter Lifestyle hiss, men förespråkarna för det förfarande säga efterverkningar borde börja avta efter två eller tre dagar , jämfört med två till tre veckor som behövs för återvinning från en stor ansiktslyftning . Nedskärningar skall göras bakom öronen så att ärren inte blir synliga . Kalla kompresser och over-the-counter smärtstillande är oftast allt som krävs . Många patienter är upp och duschat samma dag

Resultaten bör pågå så länge som en ansiktslyftning-. ca 10 år innan den behöver upprepas . Lika antal klagomål och beröm kan hittas från tidigare Livsstil Lift patienter . Kontrollera bevis för läkaren och prata med tidigare patienter av en viss klinik för de mest tillförlitliga hänvisningar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.