Hur gör de gastric bypass operation ?

Gastric bypass förändringar anatomi matsmältningssystemet i syfte att begränsa mängden mat du kan ta in och smälta . Du gå ner i vikt och minska risken för fetmarelaterade medicinska problem. Kirurger föredrar gastric bypass framför andra former av viktminskning kirurgi eftersom det är säkrare och har färre komplikationer . Om du följer igenom med beteendeförändringar efter operationen kan du gå ner i vikt konsekvent och på lång sikt . Gastric bypass bör inte betraktas som en enkel viktminskning lösning . Det är en allvarlig operation

arbetsordningen

I gastric bypass operation , häftklamrar kirurgen magen längst upp , vilket skapar en påse som är stor som en valnöt , avskurna från resten av magsäcken . Kirurgen skär sedan i tunntarmen och syr en del av det rätt att den nya påsen .

Mat Omdirigerad

Maten är omdirigeras med denna nya sammanhang , förbi de flesta i magen och in i andra delen av tunntarmen . Således absorberar kroppen färre kalorier . Den outnyttjade delen av magen är fortsatt god trots att det inte används.

Verktyg

Många kirurger utföra gastric bypass operation med hjälp av en laparoskop , som är ett litet instrument med en kanyl kamera. Det går in i kroppen via små snitt , som guidar kirurgen genom proceduren.

Effekter

laparoskopisk gastric bypass operation resulterar i en kortare sjukhusvistelse och snabbare återhämtning än traditionella kirurgiska metoder. Vissa människor är inte kandidater för laparoskopisk gastric bypass , dock så prata igenom det med din läkare .

Försiktighetsåtgärder

Räkna med att vara under narkos under gastric bypass operation . Du kommer antingen andas analgetika som gas eller få läkemedlet genom en IV linje att hålla dig sova under operationen.

Tidsplan

Gastric bypass tar cirka fyra timmar . Du vaknar upp i en återhämtning rum efter operationen , där medicinsk personal klockor du vid komplikationer . Du kommer att vara på sjukhuset allt från tre till fem dagar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.