Hur man avgör om du ska få en bukplastik

Bukplastik , eller en bukplastik , är en operation som utförts för att avlägsna överflödigt fett och hud . Det kan också återställa magmuskulaturen som har separerat . En plastikkirurg utför bukplastik . Beslutar att ha en bukplastik kan vara svårt. Det finns flera saker att tänka
1 .
Tänk på din skäl för att få en bukplastik . Det finns några medicinska skäl för att ha en bukplastik , såsom återkommande hudinfektioner och ryggvärk . Många väljer att ha en bukplastik eftersom de inte gillar hur deras magar utseende . Om du har haft flera graviditeter , graviditeter med multiplar eller massiv viktnedgång , kanske du vill ha en bukplastik på grund av överskott hud och låg muskeltonus . Om du planerar att minska mer i vikt , kanske du vill vänta med att få din bukplastik tills du har nått din målvikt .
2 .
överväga kostnaden för en bukplastik . Det kan vara alltifrån ca $ 4. 000 till över $ 10. 000 beroende på din plastikkirurg arvoden , anläggningen avgifter , och dina individuella operation . Bukplastik sällan täcks av försäkringar , men om du får hudinfektioner från överflödig hud , kan du täckas . Kontrollera din försäkring riktlinjer . De flesta plastikkirurger erbjuder någon finansieringsalternativ genom kredit bolag . Några av dessa är något intresse för en tid .
3 .
Tänk operationen själv innan du bestämmer dig . Det är en stor operation som kommer att lämna ett stort ärr . Ärret går oftast från höft till höft . De flesta kirurger kan placera ärret så det inte syns när du bär kläder . Du måste också ta hänsyn till återhämtningen. Vissa patienter kommer att kunna återgå till arbetet i ett par veckor , medan andra behöver minst en månad att återhämta sig.

tips och varningar


 • Var noga med att grundligt forskning din plastikkirurg för att vara säker han är licensierad .
 • Be att få se före och efter bilder av operationer han har fullgjort .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.