Hur man vet om hemorrhoid kirurgi är för dig

När du har tagit stegen för att göra allt som du vet hur man gör för att lindra smärtan av hemorrojder , då kirurgi kan tyckas vara det enda sättet att gå. men innan du tar detta sista steget , du kanske vill reveiw dina tankar , och vidta försiktighetsåtgärder och söka andra metoder för att undvika hemorrhoid kirurgi
1
Du kommer att behöva överväga hur lång tid det . kommer att ta att komma över operationen. Detta har varit en fråga som har ställts till ett antal kirurger , och större delen av tiden, är deras svar " detta kommer att variera från person till person . "
2 .
Du måste även fundera på hur frisk du är , och hur bra din kropp kommer att kämpa mot infektionen . Vanligtvis resultatet är mycket bra med denna typ förfaranden , . . och det verkliga beviset på framgång är efter operationen , genom att vidta lämpliga förebyggande åtgärder efteråt inte att få hemorrojder igen
3
Det är chanserna känt att din analsfinktern eventuellt kan skadas av kirurgi , och resultaten skulle bidra till att du skulle ha mindre kontroll över din mage . Detta kallas fekal inkontinens , så se till att fråga din läkare om detta problem innan operationen . Detta skulle vara ett mycket viktigt ämne att tänka på att leta upp hemorrhoid kirurgi alternativ för ditt problem .
4 .
En av de mest klagar registrerade om hemorrhoid kirurgi är den smärta som sker efter det att Förfarandet är finished. You kommer att märka betydande smärta under avföring efter surgery. So som sagt , är hemorrhoid kirurgi inte det bästa botemedlet för anal klåda och smärta .
5 .
Det finns andra sätt att slå smärta och lidande i denna vitt spridda tillstånd . Det finns hem naturliga botemedel mot hemorrojder , och att hitta dem , kan vara det bästa draget som du någonsin kommer att göra . Försök att överväga andra alternativ som mycket väl kan vara mindre smärtsamt och eliminera risken att skadas under operationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.