alternativ till bukplastik

Plastikkirurgi såsom en bukplastik är inte bara invasiva , men kanske inte alltid är nödvändigt för vissa individer . Om du bara har lite övervikt (inte mer än tio pounds ) eller måttligt lös hud , det finns andra alternativ för att minska uppkomsten av magen pooch

Fettsugning

Detta är ett förfarande som kan minimera uppkomsten av alltför fett . Men om du har lös hud , kan få fettsugning inte vara det bästa alternativet eftersom det kan öka utseendet på slapp hud .

Body Thermage

Thermage använder en teknik ( radiovågor ) att lyfta och dra åt lös hud . Det är en icke- kirurgisk och icke-undvikande förfarande .

Titan

Titan använder infrarött ljus källor för att strama upp huden . Det är har drastiskt resultat hos patienter som inte är överviktiga.

Mini Tummy Tuck

En mini- bukplastik är en operation endast utföras på nedre delen av magen , på grund av elasticitet förlust . Det är ett förfarande mest valda bland kvinnor som haft flera graviditeter .

Shapewear

Shapewear såsom SPANX är bra för konturering midjan och magen , men är bara bra för utseendet på ser smalare ut.

Överväganden

Sedan en bukplastik är ett stort kirurgiskt ingrepp , skulle de säkraste alternativen antingen med hjälp shapewear eller göra icke-invasiva metoder såsom Titan eller Body Thermage .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.