biverkningar av knä band kirurgi

Lap bandet kirurgi är för människor som är minst 100 pounds övervikt . Med en minut snitt lägger en läkare ett band runt den övre magen , vilket minskar dess storlek och funktion och skapa en mindre påse för mat . Bandet är åt eller lossas med en bifogad ballong , som i sin tur är ansluten till en port under huden i magen väggen . Justera bandet tillåter patienterna att gå ner i vikt kontinuerligt tills deras mål uppfylls . Även om detta förfarande är effektivt för många är det inte utan biverkningar.

Kräkningar

När patienter äter mer mat än deras mindre påsar kan hålla , eller ha ätit eller druckit något för snabbt , kan kräkningar förekomma .

svårigheter att svälja

Trycket i bandet kan påverka matstrupen , som tillåter mat, dryck och medicin för att passera till magsäcken. Som ett resultat kan vissa varv band patienter upplever svårigheter att svälja.

Insomnia

Sömnproblem är vanliga för patienter knä band , på grund av den obehagliga känslan av hamnen ligger under huden i väggen i magen .

Dehydrering

All mat och vätskor måste tas in vid mindre mängder och oftare under dagen . Om de inte är medvetna om hur mycket vatten de dricker , kan patienter lätt bli uttorkad .

Gas

Gas är ett annat vanligt problem . Många som har bandet tenderar att spendera mer tid svälja mat än de gör tuggar den . Som ett resultat , tar de in mer luft , som orsakar uppblåsthet och gas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.