fördelar och nackdelar med bröstförstoring

Bröstimplantat för kvinnor har blivit populära för både estetisk och rekonstruktiv ändamål . Frågan många kvinnor har är om de risker som följer med får implantat är värt att ta för att uppnå fördelar. Det är nu allmänt att den teknik som med implantat har tillräckligt avancerad för att minimera risker , men risken för komplikationer är alltid närvarande

Fördelar av Saline implantat

Den största fördelen med saltlösning implantat är att om de brott blir de absorberas i kroppen . Dessutom kommer en kvinna som upplevde en läcka med en saltlösning implantat vet omedelbart eftersom bröst kommer att manschetten automatiskt.

Con av Saline implantat

Saline implantat inte utgör ett naturligt utseende . De skapar ringar och rynkor inom strukturen på huden .

Pro av silikonimplantat

Många kvinnor föredrar silikonimplantat för att de ser och känns mer naturliga .

Con av silikonimplantat

När en silikon implantat bristningar , inte gelen inte läcka ut koksaltlösning eller absorberas i kroppen, men istället stannar i bröstet . Läkare rekommenderar att kvinnor med silikonimplantat har regelbundna mammografiundersökningar för att kontrollera eventuellt läckage.

biverkningar

Det finns andra möjliga avigsidor av implantatkirurgi , inklusive en sällsynt men biverkningar anestesi . Det kan också vara ärrbildning , kapselbildning där ärrbildning omsluter bröstimplantat eller ojämna bröst .

Överväganden

Implantat kan så småningom bryta eftersom de inte är gjorda för att vara för evigt . Detta kan resultera i ytterligare operationer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.