fördelar och nackdelar med bröstimplantat av silikon

Bröstförstoring är ett stort beslut och kräver mycket hänsyn om effekterna det kan få för sin kropp . Implantaten kan inte bara höja en kvinnas självförtroende , men de kan också ha eventuella biverkningar som kan kräva ytterligare åtgärder , vilket innebär mer pengar

naturliga utseende

Många kvinnor väljer att ha silikon över koksaltlösning för att de ser och känns mer naturliga . De har inte en " rynkor " effekt ( där rynkor visas i vecken av bröstet ) .

Läckage

När en saltlösning implantat läckor , passerar vätskan genom kroppen och absorberas , vilket ger intrycket att bröst har tömd . Med silikon , förblir läcka instängd i bröstet på grund av dess konsistens .

Cleavage

Med silikonimplantat , kvinnor upplever en mer busty ( klyvning ) utseende.

biverkningar

Om ett implantat läcker , kan den orsaka irritation eller möjliga infektioner i bröstet . Detta kan kräva flera åtgärder som kommer att bli kostsamt , eftersom vissa försäkringsbolag inte täcker detta .

Kostnader

Silikonimplantat kosta mer än koksaltlösning , och de inte varar livet ut . Kvinnor med silikonimplantat måste få en MR vart tredje år för att säkerställa att de inte har brustit .

Incision och ärrbildning

Med saltlösning implantat , kan de placeras ( tom ) genom ett litet snitt med minimal ärrbildning . Silikon är placerade i bröstet redan fyllt i en större incision , vilket kan leda till märkbar ärrbildning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.