hur är en livsstil hiss utförs ?

Livsstil Lift --- minsta ansträngning , Maximum Effect

Halsbitar , slapp hud och rynkor kan alla arbeta tillsammans för att göra en att känna mig äldre än våra år . Eller åtminstone äldre än vad vi känner. En livsstil Lift är en liten ansiktslyftning som arbetar för att korrigera hängande och jowling , på kortare tid än en traditionell ansiktslyftning och med endast lokalbedövning . Tänk på att en " Lifestyle Lift "är en varumärkesskyddad typ av kirurgiskt ingrepp , men det kan göras som en " mini-ansiktslyftning " av de flesta kosmetiska kirurger .

hur det görs

En S-Lift är en ansiktslyftning där huden bara lyfts . Lifestyle Lift är en SMAS ( sub eller ytlig muskel-och aponeurtoic system) . Detta innebär att muskler och bindväv är inblandade , bidra till att avskaffa rynka pannan och skrattrynkor , eftersom det är lyft av vävnad som du använder för att göra ansiktsrörelser. Först en S -formad snitt görs framför och under varje öra . När dessa nedskärningar görs , huden är faktiskt samlas in och drog för att skapa jämnhet . Överflödig hud är trimmad av och många gånger Lipo används för att minska fett från under hakan . Sedan två suturer är tillverkade , en i varje öra , som håller denna nya ram för ansiktet på plats .

Healing

Eftersom denna typ av operation tar ungefär en timme och använder narkos , är tiden för återhämtning mycket snabbare än en traditionell ansiktslyftning . Men det är ingen lunch förfarande . Det är ganska mycket kirurgi , där styckning och blåmärken och du måste vila i minst 48 timmar innan du gör något mer ansträngande än tittar på TV och få dig något att äta. Och resultaten ? Du måste göra din forskning för att se bilder och höra berättelser , men totalt sett kvinnor och män verkar vara mycket nöjda med förfarandet. Och en titt av naturlig skönhet och färskhet kan få dig att känna dig yngre , så att du kan projicera en yngre utseende .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.