hur att läka efter en kropp hiss

Kroppen hiss är en procedur som används för att avlägsna överskottet lös hud som ofta utvecklas efter viktminskning . Individer som har möjlighet att behålla en hälsosam vikt under sex till 12 månader är de bästa kandidaterna. Oftast är målet för ett organ hiss för att eliminera överflödig hud runt mage, skinkor, lår och höfter . Ibland kan en person kräver en hel kropp hiss , som även tar bort hud från överkroppen . Om du funderar på en kropp hiss , är det viktigt att till fullo förstå vad som är inblandade i återhämtningsprocessen .

Återställa från Body Lift Kirurgi


1 .
Precis innan din operation , skapa en miljö i ditt hem som hjälper dig under läkningsprocessen . Går och handlar för att du har hälsosam mat hemma . Skaffa bekväma sittplatser. Ordna efter någon att hjälpa dig i två veckor efter din operation . Också vara säker på att du har löst , bekväma kläder att bära .
2 .
Räkna med att vara på sjukhuset för en till fyra dagar efter operationen. Under den tiden kommer du att bli ombedd att sitta upp och gå . Det är viktigt att du sätter dig upp och gå så snart som möjligt efter operation , för att undvika komplikationer som blodpropp . På sjukhuset , kommer du också att visas hur man ordentligt hand om dina snitt och avlopp .

Omedelbart efter operationen kommer du att sätta på smärtstillande. Oftast är detta ett läkemedel som morfin som administreras genom en IV.
3 .
Gör en smärtlindring av dina första prioriteringar när du kommer hem . När du skrivs ut från sjukhuset , kommer du att få flera smärtstillande medel. Dessutom kommer du att ha avlopp i buken och eventuellt i andra delar av kroppen , beroende på vilken typ av organ hiss du har haft . Ta smärtstillande medel som föreskrivs för de första dagarna . Du kommer antagligen att uppleva smärta och svullnad i närheten av snitt , samt hål avlopp . Smärtstillande medicin hjälper dig med detta . Din kirurg kan ha andra förslag för att hjälpa till att kontrollera smärta och svullnad också.
4 .
Vet att de första två veckorna efter operationen brukar vara den svåraste tiden under återhämtning. Räkna med att vila under denna tid . Det är vanligt att uppleva svårigheter att stå upp eller sitta på huk . Stegvis öka rörelseomfång . Walking för korta perioder rekommenderas för att hjälpa kroppens blodflöde . Efter de två första veckorna , kommer läkaren att undersöka dig för att avgöra när avlopp och suturer tas bort . Du kan ha flera läkarbesök som en till fyra veckor efter operationen.
5 .
följa en hälsosam kost plan under din återhämtning . Inte bara är en hälsosam kost avgörande för läkningsprocessen , men det kan också hjälpa till med alla magen frågor som uppkommer i smärtstillande . Fortsätt att ta några mediciner och kosttillskott , såvida inte läkaren säger annat . Din läkare eller kirurg kan också ge dig en speciell diet att följa .
6 .
Använd komprimering plagg du kommer ha fått . Det kommer att bidra till att minska svullnad och smärta. Bär detta plagg hela tiden , utom när du badar . Generellt sett kommer du att kunna bada efter att ha lämnat sjukhuset . Din kirurg kommer att berätta för dig när du inte längre behöver bära plagget .
7 .
eftersom tiden går och svullnad minskar , märker dina ärr börjar blekna och ser mindre . Medan dina ärr kommer att finnas kvar , finns det några behandlingar du kan använda för att bidra till att minska deras utseende . Lotion med kakaosmör och E-vitamin är ofta rekommenderas för att hjälpa till med ärr . Du kan också köpa över disk ärr krämer för att hjälpa till .
8 .
Förvänta din kroppsform ändras drastiskt under din återhämtningsperiod . Medan de flesta människor är nöjda med hur deras kropp ser , andra kan ha svårt att anpassa sig till sin nya image . Efter operationen kan du finna det fördelaktigt att arbeta med en terapeut , präster medlem eller kurator för att bearbeta kroppens förändringar .

tips och varningar


 • Ge dig själv gott om tid att läka . Det kan ta upp till åtta veckor att helt läka från en kropp hiss . Ta med något att underhålla din medan du är på sjukhuset , som musik , böcker , tv-spel eller en dator. Om du har barn , överväga att ha dem bo hos en släkting den första veckan eller två efter operationen. Kontrollera att du har en massa kuddar hemma som du kan använda för att dämpa din kropp . Försök inte lyfta något tungt i minst sex veckor efter operationen. Vänta sex till åtta veckor innan du återgå till ett normalt utöva rutin .
 • Liksom med andra operation , är det viktigt att förstå att det alltid kan komplikationer . Svullnad och några blåmärken är normala . Serotomas kan också utvecklas. Det finns en viss risk för infektion också. Dessa komplikationer kan fördröja din läkningsprocess.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.