hur du tar bort en tatuering med laser behandlingar

Laserbehandling för borttagning av tatueringar har funnits sedan slutet av 1980-talet . Laserbehandling är den vanligaste metoden för att ta bort tatueringar . Olika typer av lasrar finns tillgängliga, beroende på din hudfärg och färgen på tatueringen . Tre olika typer av lasrar finns tillgängliga, Q -switchade ruby laser för grönt bläck och mörkhyade människor , Q-switchade Nd: YAG för svart , blå, röd och orange färg , och Q-switchade Alexandrit laser för grönt och blått bläck .

Process

High-koncentrerad färg ljusstrålar direkt energi mot bläcket i huden . Färgen balkar bryta bläcket i små fragment .

Kliniska Sessions

För att fullständigt avlägsnande , måste du upprepa proceduren flera gånger . Koncentrationen av bläcket i tatuering bestämmer antalet sessioner du behöver . Om din tatuering har höga halter av bläck , behöver du fler sessioner .

Tidsplan

Laserbehandlingar brukar sluta i ett par minuter . En större tatuering kräver en längre tid . De behandlingar är uppdelade i 1 behandling i veckan under en period på 4 till 8 veckor .

första scen

Den första etappen i att ta bort din tatuering testar reaktion på din hud till laser , för att bestämma den mest effektiv mängd energi att använda .

Efter Behandling

Ice sätts på tatuering området för att minska svullnad . På 30 minuter är antibakteriell kräm placeras över tatuering .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.