hur man hittar en bra läkare för en knäledsplastik

Medan uppgiften att hitta en kvalificerad läkare för knäledsplastik kan tyckas skrämmande, trösta dig med det faktum att operationen har blivit allt vanligare som baby boomers ålder . Fler människor som har genomgått operation kommer att kunna dela sina erfarenheter med dig . Det finns resurser för att hjälpa dig att hitta en ansedd ortoped för dina knäledsplastik när du sprida ordet . Det finns också professionella hemsidor som ger dig möjligheter
1 .
Fråga din husläkare till en rekommendation om en ortopedspecialist . Chansen är god att han kommer att ha gjort många hänvisningar i det förflutna och kan vara personlig bekant med kirurgen han rekommenderar. Om inte , be din husläkare för bästa sättet att gå tillväga hitta en ansedd ortoped . Han kanske till och med kunna hitta tidigare knä patienter ersätta kirurgi villiga att dela sina berättelser med dig som kan ge dig råd om sina erfarenheter och eventuella problem de kan ha haft .
2 .
Ring medicinska samhället eller sammanslutningen i ditt tillstånd . Be den att hänvisa dig till en lista över kvalificerade läkare i ditt område . Om du redan har fått en rekommendation till en viss läkare , undersöka hennes rekord . Medicinska företag ansvarar för licensiering läkare inom deras tillstånd och kontroll poster . De håller också information om överträdelser , klagomål och återkallelse licens på filen . Även om de inte kan rekommendera en specialist över en annan , kommer de att veta om eventuella klagomål eller reprimander pågår mot läkare i ditt tillstånd . Du hittar din statens medicinska samhället enligt telefonboken . Du kan också kontakta dem på nätet .
3 .
Ring ditt lokala sjukhus för att se vilka ortopeder har behörighet där , eftersom du vill förmodligen ha en kirurg nära hemmet . Du kan hitta någon som känner en person som hade knäoperation nyligen och kan rekommendera en kirurg eller prata med dig om sina erfarenheter. När du har en rekommendation , kolla läkaren med din statens tillstånd presidium eller medicinska samhället .
4 .
Kontakta American Association of ortopediska kirurger (se Resurser ) . Enligt sin mission är dess mål att " tjäna yrket , kämpa för patientens intressen , och främja högsta kvalitet muskuloskeletal hälsa . " Webbplatsen har medlem ställning för sina läkare och låter dig söka på postnummer , läkarens namn , ort eller land . På webbplatsen finns också länkar till läkarnas webbplatser.
5 .
Kontakta American Association of höft-och knäleder Surgeons ( se Resurser ) . Webbplatsen kan du söka efter docots av postnummer , namn , ort eller land . Det finns även en informationsdel för patienter, inklusive överväganden före operation , kontor tips besöka och andra patienten länkar.
6 .
Ring kontor ortopeder vars namn du hittar . Om du inte har några andra rekommendationer , att prata med sina kontorsanställda se om du kan tala med läkaren om just din operation . Fråga där kirurgen gick läkarlinjen , hur många år har han varit i praktiken , vilket sjukhus har tillåtit honom att erkänna privilegier , och om han är publicerad i någon medicinsk tidskrifter för att ge dig en känsla av hans rykte . Ibland läkare , särskilt de som är nya i en viss praxis , uppmanas du att intervjua dem så att du har en chans att lära känna dem bättre . Intervjun kommer att ge dig möjlighet att ställa specifika frågor om din operation .
7 .
Genomför en dator efter namn på alla kirurger du funderar . En sökning på Internet kan vända upp alla tvivelaktiga frågor eller problem kirurgen har haft tidigare , vilket ger dig en inblick i hans medicinska bakgrund . Att hitta ett stötande information i förväg ger dig en chans att undersöka innan din egen operation .
8 .
Besök medicinska biblioteket på ett sjukhus i ditt område . Alla sjukhus har medicinska bibliotek med bibliotekarier som utbildats i att hitta medicinsk information för läkare och patienter . Fråga bibliotekarien om hon kan hitta information om kirurger som kan ha banat väg för nya tekniker i knäled. Detta ger dig fördelen av att kunna läsa om den senaste tekniken . Kirurgen du slutligen väljer för din operation bör vara förtrogna med de senaste framstegen .

tips och varningar


 • Prata med så många människor du kan innan din operation . När du sprider det ord du letar efter en ansedd läkare , personer som har haft liknande erfarenheter kommer att reagera. Word of mouth är ditt bästa bundsförvant i gatuprostitution hjälp .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.