kirurgi för Peyronies sjukdom

Peyronies sjukdom är en smärtsam sjukdom som kännetecknas av klumpar och missbildningar på penisen . Allteftersom sjukdomen fortskrider , blir det svårt för penis att bli uppföra och kan också leda till impotens . När andra alternativ (såsom verapamil injektioner ) har misslyckats med att lindra symtom till följd av sjukdomen , kan operation bli nödvändig

Kirurgi

Det finns olika typer av operationer , beroende på komplexiteten av den högre sjukdomen . Men före kirurgisk alternativ, kommer en patient genomgå bedömning för att se om operation är ännu ett alternativ .

Nesbit lämpningen

vävnader får avlägsnas från penis till rätta böjer som en följd av sjukdomen . Penis kan förkortas på den sida där det längsta , men det kan orsaka för penis att kortas totala längd .

ympa

tillväxter eller knölar som har odlats på penis tas bort . Hud från andra delar av kroppen kommer att användas för ympning material att omforma penis .

Penile protetik

I de fall där impotens är extrem , är en ihålig och uppblåsbara rör som förs i penis . Denna typ av kirurgi rekommenderas endast när andra alternativ misslyckas.

Vein ympa

När det finns en allvarlig krökning i penis , kommer små nedskärningar göras inom den penis för att räta ut det . Därefter skall ympas över med patientens hud .

Överväganden

Kirurgi rekommenderas hos män vars villkor aldrig förändras (dvs , inte värre ) som kirurgi alternativ blir optimal . Om sjukdomen fortskrider till en punkt där det kan finnas komplikationer , är det bäst att rådgöra med din läkare och diskutera dina alternativ .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.