kommer försäkringen att betala för att avlägsna bröstimplantat ?

Oavsett om din försäkring kommer att betala för ditt bröstimplantat borttagning kan vara hal is. De flesta försäkringsbolag är ovilliga att betala för ett förfarande som de känner ursprungligen erhölls för kosmetiska ändamål. De är mer benägna att betala för återuppbyggnaden kirurgi efter en mastektomi

Bröstrekonstruktion

Under en ändring genom ERISA lagar ( Employee Retirement inkomst Security Act ) , är rekonstruktion erbjuds för kvinnor som genomgått en mastektomi till följd av bröstcancer . I de flesta stater är det enligt lag för att täcka återuppbyggnaden av båda brösten .

ändringsförfaranden

Vissa företag är beredda att täcka dina förfarande , förutsatt att du har dokumentation av ett läckande implantat , men detta är något du måste Kontrollera med din leverantör .

kapselbildning

Det är vanligt att vissa kvinnor upplever kapselbildning ( där kollagenfibrer väver sig runt implantatet och orsaka deformitet ) . Många företag kommer att omfatta avlägsnande och återuppbyggnaden av bröst i detta fall .

borttagning

Det är inte många försäkringsbolag villiga att ta bort implantat på grund av patientens oro angående hennes implantat , eller om hon blir sjuk om ett implantat läckor .

Komplikationer

Om du får implantat Du har sannolikt ytterligare förfaranden om på grund av komplikationer eller för att du inte gillar utseendet på dina bröst . Vissa försäkringsbolag ser detta som en kosmetisk fråga och kommer inte att täcka din flytt bröstimplantat .

Överväganden

Innan du överväga att få bröstimplantat , ta reda på om din försäkring kommer att täcka borttagande av implantat under några omständigheter. Bröstimplantat inte varar för livet , och det finns många orsaker till att du behöver för att få dem bort .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.