krav för gastric bypass

Gastric bypass kirurgi utförs för att behandla sjuklig fetma . Att vara en kandidat för denna operation , det finns vissa krav som du måste uppfylla , vilka beskrivs här

Body Mass Index

De flesta människor kan komma ifråga för gastric bypass operation om deras body mass index (BMI ) är 40 eller högre . Människor som har ett allvarligt medicinskt tillstånd relaterade till fetma kan komma i fråga för operation om deras BMI är mellan 35 och 40 .

Vikt

Män som kan övervägas för gastric bypass operation måste vara 100 pounds eller mer över sin ideal kroppsvikt . Kvinnor måste vara 80 pounds eller mer övervikt .

Historia

Innan en person anses för gastric bypass operation , måste hon först försöka gå ner i vikt med diet och motion . Om hon misslyckas med att gå ner i vikt med denna metod , kan hon vara en kandidat för gastric bypass operation .

Motivation

De flesta kirurger kräva gastric bypass operation sökande att visa att de är motiverade att göra de livsstilsförändringar som krävs efter att ha kirurgi . Detta betyder att de måste börja följa de kost , motion och medicinska riktlinjer innan operationen utförs .

Ålder

Den allmänt accepterade åldern för gastric bypass operation är 18 till 65 år . Vissa medicinska centra har utfört operationen på patienter så unga som 16 . Patienter över 65 år kan komma ifråga för operation om de har ett allvarligt medicinskt tillstånd relaterade till fetma .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.