laser hår behandling för kvinnor

Laser hårborttagning är en långsiktig /permanent hår behandling som använder ljus för att rikta pigment i håret , förstöra hårsäckarna och ger en längre livslängd alternativ till rakning, vaxning och använda hårborttagningsprodukter krämer . Det finns ingen förberedelsetid för detta förfarande , såvida inte du väljer att använda bedövningskräm , då skulle du i allmänhet bara krämen hemma så att huden blir stel av den tid du är redo för din behandling

Laser

Många olika FDA godkänt laser val är tillgängliga , inklusive alexandrit , rubin , diod och de nyare intensivt pulserande ljus ( IPL ) system . Du kanske vill kontrollera runt och se vilka alternativ som finns tillgängliga i ditt område .

Tidsplan

Behandlingar och längder kan variera från område som ska behandlas och personens hy , men i genomsnitt finns det tre till sex behandlingar fördelade en till tre månader isär , och flera behandlingar krävs för att döda hår i alla dess tillväxtfaserna.

Överväganden

De flesta människor har möjlighet att få laserbehandling hår , men de bästa resultaten oftast på ljusare hud med mörkare hår ( eftersom lasern mål färgen ) . Du kan bli öm i några dagar efter behandlingen , så undvik solexponering i några veckor och tänk på att inte plocka eller vaxa området på minst tre veckor .

Fördelar

Fördelarna är bland annat långvarig till permanent hårborttagning eller hår växa tillbaka finare och lättare , om så önskas . Anser också att om det kan verka dyrt , det kostar att köpa andra metoder för hårborttagning under en längre tid kan faktiskt visa sig vara mer i det långa loppet.

Nackdelar

Det är inte en fullständig garanti för bestående resultat kan behandlingen vara kostsamt på framsidan, och vissa människor tycker att det är smärtsamma eller obehagliga .

Fun Fakta

Det nationella genomsnittliga kostnaden för laser hårborttagning är ca $ 429, enligt American Society of Plastic Surgeons .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.