matsmältningsproblem med magen banding

Magen är banding en kirurgisk metod som används för att hjälpa dig gå ner i vikt . Ett band placeras runt övre delen av magsäcken att skapa en liten påse för mat . En smal öppning skapas mellan påsen och den nedre delen av magsäcken för att styra hur snabbmat rötas . The Food and Drug Administration ( FDA ) rapporterar att biverkningar inträffar mindre än fem procent av tiden hos patienter som får Lap-Band system

Funktion

Mage banding är allmänt känd som Lap-Band system eller gastric banding . Gastric banding styr hur mycket mat som konsumeras , och ökar den tid det tar för mat som skall bearbetas .

Fördelar

magsäcksoperation kan minska möjligheten att utveckla diabetes , högt blodtryck och hjärtsjukdomar . Ränder är också ett bra sätt att hjälpa dig att utveckla goda matvanor .

Effekter

De flesta patienter upplever illamående och kräkningar efter ingreppet . Vissa patienter säger också att de har buksmärtor och halsbränna . Glidning i bandet kan också förekomma.

Historia

Lap-Band har använts i Europa sedan 1993 . Förfarandet godkändes av FDA den 5 juni, 2001 ( se Resurser ) .

Missuppfattningar

Mage banding är allmänt tros vara en viktminskning verktyg för alla som är överviktiga . Gastric banding , dock endast övervägas om du är en vuxen som är på hyresavtalet u00A3 100 . överviktiga .

Statistik

UC San Diego Medical Center stater att deras patienter förlorar 50 procent av sin övervikt inom ett år efter mottagandet av gastric band (se Resurser ) .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.