typer av livmodern

Funderar du på en hysterektomi ? Om så är fallet kanske du vill titta på ett livmodern . Först måste du ta reda på vad ett livmodern är liksom som är och som inte är en bra kandidat för förfarandet . Om du upptäcker att du kan vara en bra kandidat , tala med din gynekolog . Driftstopp för detta förfarande är betydligt mindre än en hysterektomi , och det kan lösa ditt problem

bra kandidater för livmodern

pre-menopausala kvinnor som har tunga cykler som inte är väl kontrolleras med medicinering är bra kandidater för detta förfarande.

Kvinnor som inte borde ett livmodern

Kvinnor med en malignitet eller pre- maligna uterin villkor inte är bra kandidater för livmodern .

Varför livmodern fungerar

menstruationsblod sin helhet härrör från endometrium . Förstör livmoderslemhinnan effektivt stoppar eller reducerar förlusten av menstruationsblod .

Metoder som används för att förstöra livmoderslemhinnan

Din läkare kan ge dig läkemedel som förtunnar livmoderslemhinnan och andra läkemedel att ta för ett par veckor innan och kvällen innan den livmodern . Efteråt kommer hon utför en av flera typer av livmodern , inklusive en ny secting slinga med hjälp av elektrisk ström, en elektrisk Rollerball , mikrovågsugn livmodern , ThermaChoic ballong , Vestablate ballong , HTA Hydrothermablator , Hennes Alternativ uterus Cryoablation Therapy System , NovaSure System eller Microsulis MEA systemet.

Frågor av obehag

De flesta kvinnor känner inte smärta i samband med själva förfarandet , men vissa kan uppleva kramp eller andra obehag efteråt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.