vad är Juvederm ?

Använda hyaluronsyra , är Juvederm en filler som injiceras i huden för att fylliga och mjuka linjer i ansiktet och minska rynkor . Godkänts av US Food and Drug Administration , hävdar produkten också att ge ett mer hållbart resultat än de flesta produkter idag finns på marknaden

Vad är hyaluronsyra ?

Den viktigaste ingrediensen i Juvederm , är hyaluronsyra ett ämne som finns naturligt i människans hud och muskler . Detta element är extremt absorberande och är känd för sina återfuktande och volym öka egenskaper för huden .

Hur Juvederm fungerar

Skapad av forskare , är Juvederm en icke -kirurgisk procedur som administreras av en läkare . Juvederm är en gel som injiceras i rynkor och linjer i huden som genast gör huden smidig och mer full . Produkten är avsedd att pågå i mer än ett år , och kan även kombineras med Botox för en mer dramatisk effekt .

Vem kan använda Juvederm ?

alla över 18 kan få tillstånd att använda Juvederm men produkten är speciellt utformad för dem som vill fylla i linjer runt ögonen , djupa veck och skrynklor i ansiktet och knubbig läppar .

Biverkningar av Juvederm

Efter att ha fått en injektion kan en individuell erfarenhet svullnad, rodnad , stickningar och ömhet i huden . Symtom är tillfälliga och i allmänhet sista mindre än en vecka . Vissa personer kan uppleva ansiktet klumpar eller knölar , som kan tyda på en allvarligare effekt där en läkare bör konsulteras

Typ av Juvederm

Juvederm finns i två formler-. Juvederm Ultra och Juvederm Ultra Plus . Juvederm Ultra är designad för att lägga till form och volym till mild rynkor och vik i ansiktet . Juvederm Ultra Plus är mer koncentrerade formel för att behandla djupa rynkor och veck i ansiktet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.