vad är en kemisk peeling för ?

Kemisk peeling används för att förbättra strukturen på sin hud . En kemisk lösning är appliceras på huden , och det löser sig ett lager av huden . Det verkar som om ansiktet är blåsig , medan huden börjar lossna . Det finns många typer av kemisk peeling med olika typer av lösningar . De hjälper oftast att ta bort rynkor , men kan också bli av med fläckar och ärrbildning

Typer

Det finns fyra typer av kemisk peeling . Alpha Hydroxy , glykolsyra , triklorättiksyra och fenol .

Fördelar

Beroende på styrkan i skalet , kan det bidra till att minska uppkomsten av rynkor , skadad hud , akne och akne ärrbildning .

Funktioner

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals , bröst , händer , armar och ben . De flesta patienter är dock få kemisk peeling i ansiktet .

Förväntningarna

Ta emot en kemisk peeling är mycket som att få en kraftig solbränna . Huden kommer skal i flera dagar , och i vissa fall kan det finnas svullnad, blåsor och skorpbildning på huden .

biverkningar

Det är alltid rekommenderat att efter att få ett skal som du vistas i solen eftersom av mild hudirritation och rodnad i huden ( som kan förvärras av solen) . Du kan också uppleva ärrbildning , känslighet för solljus och irritation .

Överväganden

Som med alla kosmetiska förfarande , det finns risker , till exempel permanent hudtonande eller behöva vänta flera månader för ansikts helande .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.