vad är ett bröstlyft ?

Bröst sag ofta , antingen på grund av expanderande och återkallar bröstvävnad under graviditet och amning eller på grund av åldrande . För att åtgärda detta problem , finns det bröstlyft , eller mastoplexy . Det är plastikkirurgi görs för enbart kosmetiska skäl

Funktion

bröstlyft förbättrar utseendet på brösten som är slapp genom att omforma dem och i vissa fall , med hjälp av implantat för att återställa ofylld områden där vävnad gång var . Andra väljer att ha en minskning och lyft , så att kirurgen kan skära bort oanvända huden för att minimera framtida vikande .

Fördelar

Många kvinnor rapporterar en ökning av självkänsla från plastikkirurgi . Kosmetiska förbättringar såsom ett bröstlyft kan förnya en kvinnas positiv självbild .

Överväganden

Även målet om ett bröstlyft är kosmetisk förbättring , finns det ofta ärrbildning i syfte att få den perfekta formen. För att skapa rätt projektion och form , läkare måste klippa huden för att omstrukturera bröstet .

Varning

Bröstlyft är en operation , vilket innebär att det finns risker. Den största risken med någon form av operation är komplikationer från anestesi , vilket kan resultera i död i svår fall . De flesta anestesi komplikationer är mindre , bland annat illamående eller kräkningar.

Fun Fakta

The American Society of Plastic Surgeons rapporterar att även om det var mindre än 8. 000 förfaranden bröstlyft utförs i 1992 fanns det över 126. 000 genomfördes 2007 .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.