varför är vissa människor inte är kandidater för LASIK kirurgi ?

LASIK öga kirurgi är en metod för kirurgisk synkorrigering . Lasik kirurgi ändrar formen på hornhinnan i ögat . Hornhinnan är en täckande på ögat som är tydlig . Lasik kirurgi minskar behovet av att använda linser eller glasögon . Lasik står för laser in situ keratomileusis . De flesta människor är kandidater till Lasik kirurgi , men det finns vissa föreskrifter

omfattning Fel

LASIK öga kirurgi kan bara behandla människor om du har brytningsfel av närsynthet upp till -12 D , astigmatism upp till 6 D och översynthet upp till 6 D. Läkare har inte utrustning för att behandla eventuella fel under angivna belopp.

Livsstil

Du är inte en kandidat för LASIK kirurgi om du är gravid eller ammar , eftersom lasern kan orsaka hälsoeffekter . Om du har okulär herpes ( herpes i ögat ) är du inte berättigad till LASIK kirurgi inom ett år efter diagnos .

Sjukdomar

Vissa sjukdomar kan hindra dig från att vara en kandidat för LASIK kirurgi . Dessa inkluderar katarakt , avancerade glaukom och hornhinnan sjukdomar , eftersom de äventyrar din vision .

Ålder

Att vara under 18 år gammal kan hindra dig från att vara en kandidat för LASIK kirurgi , eftersom du kan ha instabila vision .

Mediciner

Du är inte en kandidat för LASIK öga kirurgi om du tar läkemedel för autoimmuna sjukdomar eller steroider , eftersom dessa typer av läkemedel kan fördröja din läkning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.