Vilka är riskerna med bröstimplantat ?

Många kvinnor anser att bröstimplantat för att öka storleken på sina bröst . Denna typ av förstärkning kan tillfredsställa en kvinnas önskan att ha större och fastare bröst , men det kirurgiska ingreppet kommer inte utan risk för vissa komplikationer . För den som funderar på att ha bröstimplantat , vara medveten om de faror du kan möta

Interference med mammografi

Efter bröstimplantat , blir handlingen att avgöra resultatet av en mammografi och tar ett mammogram mer komplicerad .

avlägsnande av implantatet

ruptur av ett implantat ( ibland inträffar efter kompression av bröstet när en mammografi tas ) eller läckage ofta gör det nödvändigt att ha implantat bort , vilket resulterar i en deflaterade utseende av bröstet .

Skärpning av Scar Tissue

Skärpning av ärrvävnad runt implantatet ( kapselbildning ) kan göra det nödvändigt för kirurgiskt avlägsnande av ärrvävnad . Ett nytt implantat kan också krävas , och detta problem kan återkomma .

Smärta

Smärta i området av brösten kan bli ett problem efter bröstimplantat kirurgi och kan kräva avlägsnande av implantat eller införandet av nya implantat .

Öka eller förlust av bröst känslighet

På grund av eventuell ökning eller förlust av bröst känslighet efter bröstimplantat kirurgi, kan agera av amning en baby och intimitet att påverkas.

Infektion

Med bröstimplantat kirurgi , är behandling av en infektion svårare än det är med andra kirurgiska infektioner . Det kan resultera i avlägsnande av implantaten om antibiotika inte bli av med infektionen , och ytterligare kirurgi för att ersätta implantatet när infektionen klarnar upp .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.