återhämta sig från bröstförstoring

Även bröstförstoring har blivit en ganska rutinmässigt , är det fortfarande en kirurgisk process som kräver tillräcklig forskning, förberedelser och återhämtning . De flesta kvinnor anser sig fullt ut ska återkrävas ungefär en månad efter att ha bröstförstoringar . De flesta kvinnor återhämta sig från bröstförstoring utan problem , men tveka inte att kontakta din kirurg om du har några frågor eller funderingar att tillfriskna efter din operation

Återställning från Bröstförstoring


1 .
Följ läkarens anvisningar. Din läkare kommer att skicka dig hem från din bröstförstoring klädd i en kirurgisk komprimering behå . Du kommer också att ha ett ess bandage lindas tätt runt bröstet . Ess bandage kan tas bort inom 24 timmar . Kompressionen bh , bör dock användas i en vecka efter operationen , utom vid duschning.
2 .
För de första dagarna , vila mycket . För åtminstone två eller tre dagar efter din operation , stödd sova i sängen eller i en fåtölj så att du kan lägga i 45 graders vinkel . Detta bidrar till att minska svullnad. Inte delta i aktiviteter som kommer att leda till att du överanstränger dig själv och om möjligt , har en familjemedlem eller vän att stanna hos dig för att hjälpa till med att få upp och flyttar runt .
3 .
Ät lätta måltider . Ät små måltider och mellanmål för 48 till 72 timmar efter din bröstförstoring. Detta kommer att hjälpa dig att undvika illamående ans magbesvär som många människor upplever när de äter stora måltider för tidigt efter att ha fått narkos .
4 .
Förbered dig på ett visst obehag . Räkna med några svullnad , blåmärken och ömhet i brösten för ca 1 vecka efter augmentation . Detta är helt normalt efter denna typ av operation . Även om alla kvinnor upplever någon ömhet och obehag , större implantat brukar innebära lite mer ömhet i bröstmusklerna .
5 .
Din läkare förskriver antibiotika och smärtstillande för dig . Ta antibiotika enligt ordination tills de är borta för att förhindra en infektion på platsen för din snitt . Om du är i smärta , tveka inte att ta smärtbehandling i enlighet med instruktionerna på flaskan .
6 .
Fortsätt. Det är viktigt att återgå till dina dagliga aktiviteter så snart du kan efter din bröstförstoring. Även om du ska vara tillbaka till din normala aktivitetsnivåer ganska snabbt , ska du lyfta inga tunga föremål eller övning för 3 veckor efter din operation .
7 .
Kom ihåg att ställa en uppföljning tid hos din läkare en vecka efter operationen för att kontrollera dina framsteg och se till att du är helande som förväntat . Under besöket kommer din läkare att visa sannolika dig några massera övningar som hjälper till att hålla dina bröst naturligt utseende. Beroende på vilken typ av stygn som används i din verksamhet , kommer de att tas bort vid denna tid , om läkaren anser du är korrekt läkt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.