bio laser hiss ansiktsbehandling

Biolaser behandlingar blir snabbt att föredra för patienter som söker ansiktslyftning behandlingar . De är icke-invasiv , Medicinsk och kostnadseffektivt. De ger också de bästa resultaten för dem som inte vill gå under kniven . Biolaser ansiktslyftning behandlingar kan användas för ett obegränsat antal olika rutiner, om att minska rynkor eller slät hud väderbitna av solskador . De är också användbara för patienter hudcancer som lider av ärr från sjukdomen . Samråd med läkare på detta område är viktigt att avgöra vad som är mest fördelaktig användning för biolaser behandlingar för patienter som vill föryngra skadade eller åldrande hud .

Fördelar

Biolaser ansiktsbehandlingar har många av fördelarna med kirurgiska ansikte hissar . De föryngrar huden , minska eller eliminera antalet rynkor , och skapa en sund och yngre utseende . De är också , på många sätt , kostnadseffektivt. Till exempel , beroende på typ av behandling kan en biolaser ansiktsbehandling hiss behandling kosta uppemot 25 dollar för fem minuters behandlingar , till $ 55 för 15- minuters behandlingar .

Funktion

Generellt biolaser ansiktslyftning är en teknik som använder en laser för att ta bort de övre lagren i epidermis i ansiktet . Typiskt lasern förstör ytskikt huden så att den lägre dermis eller huden utsätts . Styrkan i lasern är sedan minska, för att en uppvärmning teknik som stimulerar kollagenet i huden . När behandlingen är avslutad , skapar stimulerade huden mjukare , mindre skrynkliga lagret av överhuden . Detta sker särskilt genom en noggrann tillämpning av en laserstråle som riktas mot de berörda områdena av huden , såsom rynkor runt ögonen , munnen och näsan , eller över hela ansiktet. Biolaser ansiktsbehandlingar används för att avlägsna ytliga rynkor , strama upp huden , skapa enhetliga pigmentering och reparation akne eller hudcancer ärr . För mer betydande problem med ärrbildning eller skrynkla , kirurgiska ansikte hissar är mer effektiva . Biolaser ansiktslyftning behandlingar är också ineffektiv i att behandla problem som är förknippade med hals , slapp hud eller extra fett .

Drift

Biolaser ansiktslyftning behandlingar är mycket effektiv . De utförs i regel inom ett dygn , ofta under några timmar . Patienter kan välja att genomgå behandlingar under en lokal eller allmän anestesi , beroende på vilken typ av ansiktslyftning behandlingar som utförs och patientens smärttröskel . Detta är bestäms av patienten och hans /hennes läkare innan behandlingen . Patienterna ombeds att fasta i sex timmar före behandling. Detta inkluderar att avstå från all mat och vätskor . Innan laserstrålen tillämpas är ansiktet tvättas . Återigen , beroende på behandlingen , kan den faktiska driften pågå i några minuter till en till två timmar .

biverkningar

Det finns flera biverkningar förknippade med biolaser ansiktslyftning behandlingar . Dessa effekter kan inkludera : crustning och sipprar av pus från sår , smärta , rodnad i huden, och sårskorpor . Någon av dessa biverkningar kan pågå i en vecka till 10 dagar och , i fallet med hudrodnad , sex månader innan de är helt vissna . För att underlätta läkningsprocessen , är patienter uppmanas att hålla sig borta från solen tills hudrodnad har bleknat , att behålla avslappnad ansiktsrörelser , att genomföra dagliga hygieniska rutiner , som att tvätta och återfukta huden, och att använda milt rengöringsmedel för att undvika hud irritation .

Risker och komplikationer

Som med alla valbara kirurgisk eller icke-kirurgiska ingrepp , det finns risker och komplikationer . Några av de vanligaste är: hudinfektioner , förändringar i hudens pigment ( ökning eller minskning av pigmentering ) , ärrbildning , och en ökning av kall-öm infektioner . Dessa risker och komplikationer varierar för varje patient. Dess viktigaste innan företaget detta förfarande för patienterna att rådgöra med sin läkare och avgöra om de löper stor risk för vissa av dessa komplikationer , och på vilka sätt de kan behandlas som kommer att lindra smärta och stöd i läkningsprocessen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.